Închide meniul

Al-Nassr își face o echipă de vis! După Cristiano Ronaldo, saudiții au pus ochii pe un star din Premier League

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2022, 18:29

Reclamă
Al-Nassr își face o echipă de vis! După Cristiano Ronaldo, saudiții au pus ochii pe un star din Premier League

Al Nassr, după Cristiano Ronaldo, a mai pus ochii pe un star

Cristiano Ronaldo/ Profimedia Images

Al-Nassr își construiește o echipă de top, iar pe lângă Cristiano Ronaldo, au mai adăugat pe listă un alt star din fotbalul european. Este vorba despre N’Golo Kante, mijlocașul care a devenit campion mondial cu Franța în 2018, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei sale la momentul respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

N’Golo Kante, ajuns la 31 de ani, își va încheia contractul cu Chelsea, actuala sa echipă, la sfârșitul sezonului, și astfel va fi liber să își aleagă orice altă destinație, dacă nu va alege prelungirea înțelegerii pe Stamford Bridge.

Al-Nassr își face o echipă de vis! După Cristiano Ronaldo, saudiții au pus ochii pe un alt star

Publicația spaniolă AS.com susține că Al-Nassr este pregătită să îl transfere liber de contract pe N’Golo Kante. Sursa citată anterior susține că deși a scris istorie în tricoul lui Chelsea, cucerind Liga Campionilor, mijlocașul francez nu ar spune pas unei mutări în Arabia Saudită.

Totodată, sunt șanse ca N’Golo Kante să continue și pe Stamford Bridge, ținând cont de faptul că s-a simțit excelent în perioada petrecută la Londra. Francezul evoluează la Chelsea din 2016, atunci când era transferat de la Leicester, la vremea respectivă proaspăt campioană în Premier League.

Astfel, Al-Nassr și-ar putea construi o echipă de vedete, în contextul în care Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de a-și pune semnătura pe contractul astronomic oferit de saudiți. Lusitanul s-a despărțit în acest sfârșit de an de Manchester United, și pare tot mai aproape de a-și încheia cariera în Golf.

Reclamă

Marca: Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Al Nassr! Poate semna oricând

Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Al Nassr şi poate semna în următoarele câteva ore, susţine Marca. Portughezul de 37 de ani va semna un contract uriaş care se va întinde până în 2030.

Chiar dacă a negat o înţelegere pe timpul CM 2022, Cristiano a fost convins de arabi, asta mai ales după ce nu şi-a găsit niciun angajament care să-l poată menţine la nivel înalt, în Europa.

Astfel, el a fost ademenit cu un contrat valabil până în 2030. Doar primii doi ani şi jumătate vor fi în calitate de jucător şi pentru asta va încasa un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2025, el va rămâne ambasador al fotbalului şi salariul îi va creşte! Arabii speră să obţină organizarea CM 2030, alături de Egipt şi Grecia şi vor ca Ronaldo să militeze pentru asta.

În ultimele două săptămâni, Ronaldo s-a gândit la greutatea unui astfel de contract, care îl blochează pe următorii 8 ani, dar care îi şi aduce o sumă uriaşă de bani. Asta în situaţia în care, după despărţirea de Manchester United, el nu a mai prins un club cu pretenţii din Europa.

Cristiano Ronaldo nu renunţă la visul său de a câştiga Cupa Mondială. Conform A Bola, care citează Marca, Ronaldo vrea să evoluzeze şi la Campionatul Mondial din 2026, care va fi găzduit de SUA, Mexic şi Canada.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și