Închide meniul

Al Nassr, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Un fotbalist de la FC Porto va fi colegul lui Cristiano Ronaldo

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 22:17

Reclamă
Al Nassr, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Un fotbalist de la FC Porto va fi colegul lui Cristiano Ronaldo

Al Nassr, o nouă lovitură pe piața transferurilor

Otavio, în tricoul celor de la FC Porto / Profimediaimages

Al Nassr, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Oficialii clubului saudit au reușit să transfere un fotbalist de la FC Porto. Este vorba despre Otavio, un mijlocaș în vârstă de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul va deveni astfel al doilea portughez din lotul celor de la Al Nassr. Acesta i se va alătura lui Cristiano Ronaldo, fotbalist care a ajuns în perioada de mercato din iarnă în Arabia Saudită, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Manchester United.

Al Nassr, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Otavio va deveni al doilea portughez din lotul saudiților

Fotbalistul transferat de către cei de la Al-Nassr este Otavio, care a fost cumpărat de la FC Porto pentru suma de 60 de milioane de euro, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Oficialii din Arabia Saudită urmează să îi achite în mai multe tranșe clauza de reziliere a fotbalistului, iar, în momentul de față se stabilesc detaliile cu privire la contractul acestuia, dar și cu privire la vizita medicală.

Reclamă

Transferul lui Otavio la Al-Nassr reprezintă cea mai mare sumă încasată de FC Porto pe un fotbalist, în toată istoria clubului. Precedentul record îi aparținea lui Eder Militao, care a fost cumpărat de către Real Madrid pentru suma de 50 de milioane de euro.

În cariera sa, Otavio a mai jucat pentru Santa Cruz, Sport Club Internacional și Vitoria Guimaraes. În prezent este cotat la suma de 35 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pentru formația lusitană, primul meci de la transferul lui Otavio va avea loc pe 20 august, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, debut cu stângul în noul sezon din Arabia Saudită! Al-Nassr a pierdut al doilea meci

Echipa lui Cristiano Ronaldo nu are un început bun de campionat. După ce a cucerit Arab Club Champions Cup, Al-Nassr a pierdut primele două meciuri ale noului sezon din Arabia Saudită. În meciul din etapa a doua, cu Al-Tawoon, a evoluat şi Cristiano Ronaldo. Alături de el pe teren au fost şi noile achiziţii Mane, Brozovic sau Fofana, dar Al-Nassr a pierdut duelul din etapa a doua, scor 0-2.

Scorul a fost deschis în minutul 20 de Tawamba, în timp ce al doilea gol al oaspeţilor a venit în minutul 90+6, fiind marcat de Bahusayn.

După primele două etape, Al-Nassr este doar pe locul 15 în campionatul din Arabia Saudită, fără puncte şi cu golaverajul 1-4. Singurul gol din acest sezon al lui Al-Nassr a fost marcat de Sadio Mane în prima etapă cu Al-Ettifaq.

Pentru Al-Nassr urmează meciul de calificare din Liga Campionilor Asiei cu Al-Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite, după care va merge pe terenul celor de la Al-Fateh, pentru meciul din etapa a treia din Arabia Saudită.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și