Închide meniul
Foto

Alex Ioniță a câștigat Liga a 2-a din China cu Yunnan Yukun! Soția i-a transmis un mesaj superb, după promovare

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2024, 16:58

Reclamă
Alex Ioniță a câștigat Liga a 2-a din China cu Yunnan Yukun! Soția i-a transmis un mesaj superb, după promovare

Alex Ioniță a promovat cu Yunnan Yukun în prima ligă din China!

Alex Ioniţă, în timpul unui meci / Instagram Alex Ioniţă

Alex Ioniță a câștigat Liga a 2-a din China cu Yunnan Yukun. Fostul jucător de la echipă are succes la noua echipă și a reușit o performanță notabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniță se află la prima experiență în străinătate. În vârstă de 29 de ani, românul a plecat de la Rapid în luna februarie a acestui an. Clubul din China a plătit 50.000 de euro pentru a-l transfera.

Alex Ioniță a câștigat Liga a 2-a din China cu Yunnan Yukun

Yunnan Yukun și-a asigurat prima poziție în Liga a 2-a din China cu o etapă înainte de finalul sezonului. Echipa lui Alex Ioniță a învins-o pe Dailan Yingbo cu scorul de 2-0 și și-a asigurat promovarea în prima ligă.

În cadrul acestei partide, Alex Ioniță și-a trecut în cont un assist, la golul lui Mushekwi, din minutul 17. Pentru Yunnan Yukun a mai marcat și Zang Yifeng.

După meci, soția lui Alex Ioniță a postat o imagine cu jucătorul, alături de fiul lor și a transmis mesajul: „Campionul meu!”. Totodată, aceasta a publicat și o imagine de la sărbătoarea echipei, cu ocazia promovării.

Reclamă
Reclamă

VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

În cariera sa, Alex Ioniță a mai fost legitimat la Rapid, Astra, CFR Cluj și Universitatea Craiova. În momentul de față, jucătorul cu o selecție la echipa națională este cotat la suma de 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Alex Ioniță face spectacol în China! A marcat și a dat o pasă de gol în meciul cu Suzhou Dongwu

Alex Ioniţă a reuşit un gol şi o pasă de gol în China, în meciul dintre Yunnan Yukun şi Suzhou Dongwu, din etapa cu numărul 27.

Reclamă

Yunnan Yukun, echipa românului, care era deja promovată în prima ligă din China, a făcut spectacol pe teren propriu şi s-a impus cu 3-0. Alex Ioniţă a contribuit din plin la succesul echipei sale, fiind la al treilea meci la rând în care înscrie.

La câteva zile după ce a marcat un super gol pentru Yunnan Yukun, Alex Ioniţă a deschis scorul în minutul 35 al partidei cu Suzhou Dongwu, cu un şut din interiorul careului. În minutul 39, fostul jucător de la Rapid a fost la un pas de a realiza dubla, dar lovitura sa de cap a lovit bara transversală.

În repriza secundă, Alex Ioniţă a contribuit şi la golul secund. În minutul 53, Han Zilong a dus scorul la 2-0. El a înscris din pasa jucătorului român. Scorul final a fost stabilit în minutul 68, de Labyad.

De departe cel mai bun jucător de pe teren, Alex Ioniţă a fost schimbat în minutul 74, la 3-0 pentru echipa sa. La finalul celor 90 de minute, Ioniţă a sărbătorit alături de familia sa şi de fani succesul de pe teren propriu. Românul a dat mai multe autografe şi a făcut poze cu fanii celor de la Yunnan Yukun.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și