Închide meniul
VIDEO & FOTO

Alex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

Alex Masgras Publicat: 12 octombrie 2024, 18:23

Reclamă
Alex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

Alex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

Alex Ioniţă, în timpul unui meci / Instagram Alex Ioniţă

Alex Ioniţă a reuşit un gol şi o pasă de gol în China, în meciul dintre Yunnan Yukun şi Suzhou Dongwu, din etapa cu numărul 27 din China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yunnan Yukun, echipa românului, deja promovată în prima ligă din China, a făcut spectacol pe teren propriu şi s-a impus cu 3-0. Alex Ioniţă a contribuit din plin la succesul echipei sale, fiind la al treilea meci la rând în care înscrie.

Alex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

La câteva zile după ce a marcat un super gol pentru Yunnan Yukun, Alex Ioniţă a deschis scorul în minutul 35 al partidei cu Suzhou Dongwu, cu un şut din interiorul careului. În minutul 39, fostul jucător de la Rapid a fost la un pas de a realiza dubla, dar lovitura sa de cap a lovit bara transversală. (VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ALEX IONIŢĂ)  

În repriza secundă, Alex Ioniţă a contribuit şi la golul secund. În minutul 53, Han Zilong a dus scorul la 2-0. El a înscris din pasa jucătorului român. Scorul final a fost stabilit în minutul 68, de Labyad.

De departe cel mai bun jucător de pe teren, Alex Ioniţă a fost schimbat în minutul 74, la 3-0 pentru echipa sa. La finalul celor 90 de minute, Ioniţă a sărbătorit alături de familia sa şi de fani succesul de pe teren propriu. Românul a dat mai multe autografe şi a făcut poze cu fanii celor de la Yunnan Yukun.

Reclamă
Reclamă

Alex Ioniţă a ajuns în China în luna februarie a acestui an, după ce s-a despărţit de Rapid, echipă care a primit 50.000 de euro pentru transferul său. Jucătorul cotat la 700.000 de euro a ajuns la 8 reuşite în tricoul celor de la Yunnan Yukun, în 27 de partide disputate în acest sezon. În ultimele cinci partide, el a marcat de patru ori.

Alexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

Alexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos cu un şut de senzaţie cu stângul. Alexandru Ioniţă a reuşit primul gol în partida pe care care Yunnan Yukun a câştigat-o cu Shanghai Jiading, scor 2-0.

Alexandru Ioniţă a deschis scorul cu torpilă de la 30 de metri, care s-a dus direct în vinclul porţii. În urma acestui rezultat, echipa fostului jucător de la Rapid a promovat matematic în prima ligă chineză.

Reclamă
Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

VideoGică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

21:09

Krim Ljubljana – CSM București 29-31, în Liga Campionilor la handbal feminin! Victorie mare pentru campioana României

20:50

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

20:00

Foto„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

19:55

Cipru – România LIVE TEXT, 21:45. „Tricolorii” vor a treia victorie consecutivă cu Mircea Lucescu pe bancă. Echipa de start

19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 6 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”
Citește și