Închide meniul
VIDEO

Alexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

Publicat: 7 octombrie 2024, 10:07 / Actualizat: 7 octombrie 2024, 11:56

Reclamă
Alexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

Alexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

Captură Youtube

Alexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos cu un şut de senzaţie cu stângul. Alexandru Ioniţă a reuşit primul gol în partida pe care care Yunnan Yukun a câştigat-o cu Shanghai Jiading, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă a deschis scorul cu torpilă de la 30 de metri, care s-a dus direct în vinclul porţii. În urma acestui rezultat, echipa fostului jucător de la Rapid a promovat matematic în prima ligă chineză.

Alexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

Alexandru Ionţă a ajuns la începutul acestui an în China. Yunnan Yukun a plătit 50.000 de euro celor de la Rapid pentru Ioniţă. Mijlocaşul român a marcat pentru formaţia din China 7 goluri. Ioniţă a postat pe reţelele de socializare execuţia superbă din ultimul meci. Ioniţă a marcat de 7 ori pt chinezi în acest an.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexandru Ioniţă (@alexionita31)

Alex Ioniţă, mesaj neaşteptat după plecarea de la Rapid

Alex Ioniţă a transmis un mesaj neaşteptat, după plecarea de la Rapid. Mijlocaşul a dezvăluit că şi-ar fi dorit să rămână în Giuleşti, dând de înţeles că cel care a contribuit decisiv la plecarea sa a fost Cristiano Bergodi, antrenorul de la acel moment al Rapidului.

Reclamă
Reclamă

Cred că este o nouă aventură pentru mine. Îl consider ca pe un pas înainte, nu cred că în fiecare zi poți să ajungi în China. Sunt pe final de carieră, într-adevăr mai am 5 ani, dar mi-aș dori să stau cât mai mult acolo pentru că e bine din punct de vedere financiar, aici nu prea mai prindeam minute și consider că e cea mai bună alegere.

Dacă mi-ar fi plăcut să iau doar banii, aș fi rămas la CFR de prima dată, am renunțat la o grămadă de bani la CFR ca să vin la Rapid să joc. Consider că mi-am făcut treaba până acum, echipa își face treaba foarte bine în continuare, Mister ia cele mai bune decizii, au fost aduși cei mai buni jucători.

A fost grea despărțirea de colegi, pentru mine Rapid e ca acasă, încerc să privesc ca pe un pas înainte și să mă gândesc să rămân acolo cât mai mult timp. Am avut mai multe oferte, dar nu erau bune din punct de vedere financiar, al echipei, al locului din clasament, aici e o echipă nou înființată care își dorește să promeveze în prima ligă.

Reclamă

Domnul Bergodi mi-a mulțumit pentru tot efortul depus pentru echipă și îmi dorește multă baftă, ceea ce le doresc și eu lor, sper să ia campionatul și să-mi păstreze o medalie. Sunt șanse destul de mari (n.r. să-l aștepte acasă un tricou de campion), dacă Rapid o va ține tot așa, totul se va decide în play-off. Voi încerca să mă uit la meciurile lor. Probabil mă voi întoarce peste câțiva ani când vor sta altfel lucrurile și poate îmi voi îndeplini visul atunci”, a declarat Alex Ioniţă, la plecarea spre China, la începutul anului.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Vine! Îl fac și antrenor secund!”

11:49

„Poate să-și ia adio!” Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa: „Joacă la mișto”

10:58

Alexandru Maxim, reacție surpriză după ce a egalat-o pe Beșiktaș în minutul 90+5: „Țin cu ei, sper să ia campionatul!”

10:54

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

10:34

„Coșmarul” prin care a trecut Lewis Hamilton, în acest sezon de Formula 1! Dezvăluirile pilotului Mercedes: „A fost o bătălie!”

10:02

Un jucător de la FCSB, OUT din primul 11! Gigi Becali a făcut anunțul: „Va juca doar în Europa!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și