Închide meniul

Alex Mitriţă şi-a decis viitorul! Neplătit de luni bune de Al-Ahli, internaţionalul român a luat decizia finală

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 15:37

Alex Mitriţă şi-a decis viitorul! Neplătit de luni bune de Al-Ahli, internaţionalul român a luat decizia finală

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Miriţă şi-a decis viitorul

  • Alex Miriţă şi-a decis viitorul
  • Internaţionalul român era neplătit de luni bune

Neplătit de trei luni, Mitriţă voia să plece cu orice preţ de la Al-Ahli. Acesta a trimis o scrisoare oficială clubului în care cerea încheierea contractului. Totuşi, situaţia s-a schimbat, iar internaţionalul român va continua în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la arriyadiyah scriu că oficialii din conducerea clubului i-au achitat un salariu dintre cele restante, iar Mitriţă a fost de acord să îşi eşaloneze datoriile. Astfel, fosta vedetă a Craiovei va continua sub comanda lui Reghe la Al-Ahli. 

Reclamă

Cotat de site-urile de specialitate la 7 milioane de euro, Mitriţă a bifat în acest sezon 20 de apariţii pentru Al-Hilal, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 5 pase decisive.

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al Ahli! Echipa lui era condusă cu 0-3 după 28 de minute. Cât s-a terminat

Laurențiu Reghecampf a debutat cu stângul la noua sa echipă, Al Ahli. Alexandru Mitriță a fost doar rezervă la Al Ahli, care a avut o primă repriză de coșmar. Al Raed a înscris de trei ori în până la finalul primei jumătăți de oră. "Dubla" lui El Berkaoui și golul lui Djoum au răpus apărarea echipei lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

"Reghe" a luat atitudine la pauză. L-a introdus în teren pe Mitriță, iar Al Ahli a reușit să reducă din handicap, grație reușitelor lui Aseri și Al Somah. A fost însă insuficient pentru echipa lui Reghecampf, care s-a văzut învinsă cu 2-3.

După acest rezultat, Al Ahli a rămas pe locul 7 în Arabia Saudită. Echipa lui "Reghe" și Mitriță este la 13 puncte în spatele liderului Al Hilal. În runda următoare, Al Ahli va juca cu Al Tawoon. De cealaltă parte, Al Raed a urcat pe locul 8, cu 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1
Liga 1 • 22 mart., 13:05
Cum arată TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1, după actualizarea cotelor de piaţă! FCSB domină copios clasamentul
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are