Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău a marcat în derby-ul Galatasaray – Trabzonspor 1-2. Capitolul la care nu are rival la gruparea Cim Bom

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2022, 19:07 / Actualizat: 23 ianuarie 2022, 20:13

Alexandru Cicâldău a marcat în derby-ul Galatasaray – Trabzonspor 1-2. Capitolul la care nu are rival la gruparea Cim Bom

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Update 20.00: Galatasaray – Trabzonspor s-a terminat 1-2. După ce formația Cim Bom a condus cu 1-0 la pauză prin golul lui Cicâldau, oaspeții au lovit de două ori în ultimele cinci minute ale meciului, prin Bakasetas și Edin Visca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

Cu trei înfrângeri la rând în competiția internă și pe locul 15 în clasament, gruparea Cim Bom trecea prin clipe grele. Fatih Terim a fost demis, iar fanii s-au revoltat. Cicâldău a reușit să-i facă să uite de probleme.

Alexandru Cicâldău, gol în Galatasaray – Trabzonspor

După o jumătate de oră de joc, Galatasaray a primit un penalty. Arbitrul a arătat punctul cu var abia după ce a fost ajutat de sistemul VAR. Noul antrenor al gazdelor, Domenec Torrent, l-a desemnat pe Cicâldău să execute.

Internaționalul român nu i-a dat nicio șansă portarului advers și a făcut 1-0. Fanii au făcut imediat show în tribune.

Reclamă

De la 11 metri, Cicâldău nu are rival. Galata a primit 5 penalty-uri în acest sezon și a transformat 2 dintre acestea. De fiecare dată, fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a fost cel care a marcat!

Reclamă 4 / 0/3

Celălalt român de la Galatasaray, Olimpiu Moruțan, a fost rezervă în duelul cu ocupanta primului loc din Turcia. Decizia i-a mulțumit pe fani.

Citește și:

Cele 35 de minute au arătat foarte clar că, dacă nu este adus un ‘număr 6’ bun, atunci trio-ul de la mijloc trebuie să fie format din Taylan, Cicâldău și Berkan. În numele lui Dumnezeu, nu mai schimbați! Nu merge, nu o forțați!„, a transmis un fan al grupării Cim Bom.

Pentru Cicâldău a fost al patrulea gol stagional.  Internaționalul român are o cotă de piață de 9 milioane de euro. La startul partidei, numai trei puncte o despărțeau pe Galatasaray de ocupantele locurilor retrogradabile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și