Închide meniul

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray! Echipa care insistă pentru transferul românului

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 11:30

Reclamă
Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray! Echipa care insistă pentru transferul românului

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău nu va mai juca la Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău este tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray. Internaționalul român nu mai intră în planurile lui Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, și pentru sezonul viitor. Cu toate acestea, Cicâldău ar putea rămâne în Turcia, o echipă din Superlig insistând pentru a obține semnătura sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldă a revenit în această vară la Galatasaray, după ce în sezonul trecut a evoluat, sub formă de împrumut, la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray

Presa din Turcia a anunțat faptul că Sivasspor este aproape să-și asigure serviciile lui Alexandru Cicâldău. Turcii vor să-l împrumute pe internaționalul român de la Galatasaray, pentru următorul sezon.

De asemenea, o altă echipă interesată de serviciile lui Cicâldău este și Konyaspor. Din cursa pentru semnătura internaționalului român s-au retras însă Basaksehir și Sampdoria, formații care îl monitorizau pe acesta la începutul perioadei de mercato.

Recent, și Victor Becali confirma faptul că Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray în această vară. Acesta a subliniat însă că formația campioană din Turcia nu va renunța definitiv la român.

Reclamă

Da, Cicâldău o să plece de la Galatasaray în această vară. E interesul de la Basaksehir despre care s-a scris. Mai e o formația din Turcia care îl vrea, împrumut, da.

Cei de la Galatasaray vor să-l dea în Super Lig pentru a-i vedea evoluțiile și pentru a-i putea monitoriza mai bine progresul”, a declarat Victor Becali recent, pentru iamsport.ro.

Și Olimpiu Moruțan ar putea pleca de la Galatasaray

Viitorul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray este în continuare incert înainte de startul sezonului. Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, s-a declarat mulţumit de prestaţiile românului din partidele amicale, însă nu a precizat dacă acesta va continua sau nu la gruparea din Superlig.

Reclamă 4 / 0/3

Galatasaray şe pregăteşte de startul în noul sezon. Okan Buruk a oferit câteva declaraţii despre Olimpiu Moruţan, după ce românul a avut evoluţii bune în meciurile amicale.

Tehnicianul campioanei din Turcia susţine că în urma stagiului de pregătire, ia în considerare ca mai mulţi jucători reveniţi din împrumuturi, să rămână la echipă.

Declaraţiile lui Okan Buruk vin în contextul în care s-a zvonit că Galatasaray ar fi primit o ofertă de 10 milioane de euro, din Arabia Saudită, în schimbul internaţionalului român.

„Olimpiu Morutan s-a descurcat bine. A lăsat o impresie pozitivă în cantonament. Ne vom forma echipa după revenirea din cantonament. Unii vor pleca, alții vor rămâne. Putem păstra mulți dintre jucătorii noștri (n.r. împrumutați anul trecut) după această perioadă”, a declarat Okan Buruk, conform Spor Arena.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și