Închide meniul

Alexandru Măţan, prezentat ca o super-vedetă de americani. Clipul cu driblingurile de 5 stele ale jucătorului

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 6:49

Alexandru Măţan, prezentat ca o super-vedetă de americani. Clipul cu driblingurile de 5 stele ale jucătorului

Hepta

Alexandru Măţan, prezentat la noua echipă

  • Alexandru Măţan va avea un salariu de 500.000 de euro la Columbus Crew
  • Măţan e produsul Academiei Gheorghe Hagi

"Dinamic" este cuvântul pe care americanii l-au folosit pentru a descrie modul spectaculos în care atacantul de 21 de ani iese în evidenţă pe teren. "Alex este un tânăr jucător promițător. Tehnica, dribligurile și abilitatea de a juca în ambele flancuri îl fac perfect pentru stilul nostru de joc", a spus președintele lui Columbus Crew, Tim Bezbatchenko, pentru site-ul oficial al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a dat lovitura cu transferul lui Alexandru Măţan

Gică Hagi va încasa 1.5 milioane de euro după transferul lui Alexandru Măţan. Jucătorul va avea şi el un salariu de 500.000 de euro. Noul sezon din MLS va debuta pe 17 aprilie. Columbus Crew a terminat anul trecut pe locul 3 în Conferința de Est, dar a apoi s-a impus cu 3-0 împotriva lui Seattle Sounders în finala play-off-ului.

Reclamă

"Fiind creativ și capabil să joace în centru și în bandă, Alex este o opțiune dinamică pentru atacul nostru. Acest lucru va fi crucial în contextul programului aglomerat din MLS și Champions League", a mai spus Tim Bezbatchenko.

Acesta a fost crescut la Academia Gheorghe Hagi şi a evoluat pentru Viitorul începând cu 2016. În stagiunea 2019-2020, el a fost împrumutat de dobrogeni la Voluntari. 

Reclamă

În această stagiune, Măţan a jucat 22 de meciuri de campionat, în care a reuşit 1 gol şi 6 pase decisive. El a devenit un jucător de bază şi în naţionala de tineret. Pentru micii tricolori, a adunat 7 meciuri şi un gol.

Gică Hagi, lovituri financiare în ultimul an

În ultimele două perioade de transferuri, în vara anului trecut şi în această iarnă, cei mai scumpi jucători care au plecat de la Viitorul au fost: Louis Munteanu (Fiorentina / 2 mil. euro), Gabriel Iancu (Akhmat Grozny / 500.000 euro), Kevin Luckassen (Kayserispor / 400.000 de euro) şi pe Rivaldinho (Cracovia / 300.000 de euro).

Cel mai scump jucător vândut de Gică Hagi a fost Răzvan Marin. El ajungea în 2017 la Standard Liege pentru 4,8 milioane de euro. Locul secund în acest clasament este ocupat de Ianis Hagi, transferat la Genk în iulie 2019 pentru 4,7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”