Închide meniul

Alexandru Maxim a debutat la Beşiktaş! Ce a declarat Şenol Guneş, despre internaţionalul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 23:06

Alexandru Maxim a debutat la Beşiktaş! Ce a declarat Şenol Guneş, despre internaţionalul român

Alexandru Maxim a debutat la Beşiktaş

Alexandru Maxim, în primul meci la Beşiktaş/ Twitter

Alexandru Maxim a debutat la noua sa echipă, Beşiktaş, în ultima etapă din campionatul Turciei. Internaţionalul român a început meciul cu Ankaragucu din postura de rezervă, însă a fost trimis în teren de Şenol Guneş pe final, mai exact în minutul 84.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim a fost transferat de Beşiktaş în această iarnă. Internaţionalul român de 32 de ani a prins mutarea carierei, după ce echipa la care a început sezonul, Gaziantep, a anunţat că se retrage din campionatul Turciei, ca urmare a cutremurelor devastatoare care au devastat ţara.

Alexandru Maxim a debutat la Beşiktaş! Ce a declarat Şenol Guneş, despre internaţionalul român

Alexandru Maxim a prins primele sale minute în tricoul lui Beşiktaş. În partida din etapa a 24-a din Superliga Turciei, internaţionalul român a intrat în minutul 84, în confruntarea cu Ankaragucu. Mijlocaşul l-a înlocuit pe Redmond, şi în total a bifat 14 minute pentru noua sa formaţie.

Imediat după meci, Şenol Guneş a oferit primele declaraţii, şi a vorbit şi despre Alexandru Maxim. Tehnicianul lui Beşiktaş a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, despre care susţine că este un jucător care va contribui în cadrul echipei.

„Meciul s-a dus într-un punct în care mijlocaşii jucau foarte bine, şi au oprit adversarul. Când am vrut să ţin mai mult de minge, l-am introdus pe Maxim în meci, după minutul 80. Este un jucător care munceşte mult atunci când suntem în atac. Este un jucător bun, de calitate. Cred că va contribui mult”, a declarat Şenol Guneş, despre Alexandru Maxim, conform sabah.com.tr.

Reclamă

Beşiktaş a câştigat duelul cu Ankaragucu, cu scorul de 2-1, graţie golurilor marcate de Ucan şi Aboubakar, în minutele 40, respectiv 55. Trupa lui Alexandru Maxim ocupă locul trei în campionatul Turciei, fiind la 14 puncte distanţă de primul loc, ocupat de rivala de la Fenerbahce.

Alexandru Maxim, concurență teribilă la Beșiktaș

Alexandru Maxim are parte de o concurență teribilă la Beșiktaș. Românul a bifat cel mai important transfer al carierei, însă va avea o misiune dificilă pentru a se impune în primul „11” al formație din Istanbul.

Beșiktaș folosește un sistem 4-2-3-1, iar Alex Maxim va avea oportuntiatea de a juca pe poziția sa preferată, cea de mijlocaș ofensiv central. Totuși, fotbalistul român are un concurent de calibru pe acea poziție: Dele Alli, nimeni altul decât superstarul care a impresionat la Tottenham ani la rând.

Reclamă 4 / 0/3

Dele Alli este împrumutat în Turcia de Everton și este un om de bază la formația din Istanbul. Chiar dacă trece printr-o perioadă complicată a carierei sale, englezul a fost cel care, alături de Harry Kane, Lucas Moura și Heung-Min Son au dus-o pe Tottenham până în finala Champions League din 2019.

În acea perioadă, Dele Alli era cotat la 100 de milioane de euro și era dorit de cluburi importante din Europa. Fotbalistul englez nu s-a mai ridicat la același nivel în sezoanele următoare, iar actuala sa cotă de piață este de 14 milioane de euro, conform site-urilor de specialiate.

Recomandări
  • Alexandru Maxim a debutat la Beşiktaş
  • Ce a declarat antrenorul echipei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și