Închide meniul
NEWS ALERT

Alexandru Maxim, aproape de Beșiktaș! Anunțul făcut de turcii de la Fanatik: ”Negocierile sunt accelerate”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2023, 11:53

Reclamă

Alexandru Maxim e aproape de Beșiktaș. Echipa care l-a mai vrut și în trecut pe mijlocașul nostru îl poate aduce în această iarnă, după ce echipa sa, Gaziantep, are mari probleme după cutremurul devastator care a lovit Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform turcilor de la fanatik.com.tr, echipa de pe locul 4 din Superlig are două nume pe listă, după ce perioada de transferuri a fost prelungită. Este vorba de Alexandru Maxim și de Fabio. Jurnaliștii susțin că negocierile au fost accelerate de fosta echipă a lui Mircea Lucescu.

Alexandru Maxim, aproape de Beșiktaș

Turcii susțin că Maxim ar putea ajunge la Beșiktaș, după ce echipa sa s-ar retrage din campionat. Internaționalul român ar fi împrumutat de Vulturi până la finalul acestui sezon. El este dorit la club de antrenorul Şenol Güneş, după un sezon în care și-a trecut în cont 5 goluri și 10 assist-uri, în 25 de meciuri.

Gaziantep FK, clubul la care este legitimat Alexandru Maxim, a anunţat că nu mai juca în acest sezon în campionatul Turciei, ca urmare a cutremurului devastator din 6 februarie.

Gaziantep s-a retras din campionat

„După un asemenea dezastru, nici nu mai avem putere să vorbim despre fotbal. Nu este posibil ca clubul nostru să îşi continue activităţile sportive în toate aceste condiţii dificile.

Reclamă
Reclamă

Prin decizia Consiliului de Administraţie, Clubul de Fotbal Gaziantep a decis retragerea din competiţiile Superligii şi Cupa Turciei în sezonul 2022-2023. Credem că oraşul şi ţara noastră se vor vindeca de rănile acestui cutremur devastator cât mai curând posibil. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături”, a anunţat Gaziantep.

Şi echipele Hatayspor, Yeni Maltyaspor şi Adanaspor şi-au anunţat retragerea din campionat.

Cutremurele din Turcia şi Siria, de la începutul săptămânii, s-au soldat cu peste 28.000 de decese.

Reclamă

În prezent, Gaziantep, echipa lui Alexandru Maxim, se află pe locul 10 în prima ligă din Turcia. Campionatul este condus de Galatasaray, cu 54 de puncte. Podiumul este completat de Fenerbahce și Basaksehir, cu 45, respectiv 40 de puncte. Campionatul a fost întrerupt în etapa a 22-a.

Alex Maxim, în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia

Alex Maxim a fost în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismelor de magnitudine 7,8, respectiv 7.5.

„Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case”, a declarat Alex Maxim, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și