Închide meniul

Alexandru Maxim, concurență teribilă la Beșiktaș! Românul se va lupta pentru postul de titular cu un fotbalist care a fost cotat la 100 de milioane de euro

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 18:46

Alexandru Maxim, concurență teribilă la Beșiktaș! Românul se va lupta pentru postul de titular cu un fotbalist care a fost cotat la 100 de milioane de euro

Alexandru Maxim, concurență teribilă la Beșiktaș!

Alex Maxim este noul jucător al lui Beşiktaş / Twitter

Alexandru Maxim are parte de o concurență teribilă la Beșiktaș. Românul a bifat cel mai important transfer al carierei, însă va avea o misiune dificilă pentru a se impune în primul „11” al formație din Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Gaziantep a anunțat că se retrage din campionat, mijlocașuș român a semnat cu Beșiktaș, echipă de mare tradiție din Turcia.

Alexandru Maxim, concurență teribilă la Beșiktaș! Românul se luptă pentru postul de titular cu un fotbalist care a fost cotat la 100 de milioane de euro

Beșiktaș folosește un sistem 4-2-3-1, iar Alex Maxim va avea oportuntiatea de a juca pe poziția sa preferată, cea de mijlocaș ofensiv central. Totuși, fotbalistul român are un concurent de calibru pe acea poziție: Dele Alli, nimeni altul decât superstarul care a impresionat la Tottenham ani la rând.

Dele Alli este împrumutat în Turcia de Everton și este un om de bază la formația din Istanbul. Chiar dacă trece printr-o perioadă complicată a carierei sale, englezul a fost cel care, alături de Harry Kane, Lucas Moura și Heung-Min Son au dus-o pe Tottenham până în finala Champions League din 2019.

În acea perioadă, Dele Alli era cotat la 100 de milioane de euro și era dorit de cluburi importante din Europa. Fotbalistul englez nu s-a mai ridicat la același nivel în sezoanele următoare, iar actuala sa cotă de piață este de 14 milioane de euro, conform site-urilor de specialiate.

Reclamă

Daniel Pancu, prima reacție după ce Alexandru Maxim a semnat cu Beșiktaș: „Este un fotbalist spectaculos!”

Daniel Pancu a oferit prima reacție după ce Alexandru Maxim a prins transferul carierei și a semnat cu Beșiktaș. „Pancone” e de părere că mijlocașul român poate deveni titular la formația din Istanbul. Pancu l-a lăudat pe Maxim pentru evoluțiile din Turcia.

Daniel Pancu crede că Alexandru Maxim i-a convins pe șefii lui Beșiktaș să-l transfere datorită calităților sale tehnice. Pancu se așteaptă ca fotbalistul român să facă spectacol la Istanbul.

„De patru ani joacă an de an foarte bine, deși e la o echipă cu obiective mici. Oricum, puțini fotbaliști se adaptează de maniera asta în Turcia, pentru că nu e nici pe departe un campionat ușor. E un campionat greu pentru un fotbalist român. El are atuul creativității și asta mi-a plăcut și mie foarte mult. Turcii pun pe primul loc spectacolul, iar el este un fotbalist spectaculos”, a spus Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a evoluat pentru Beșiktaș în perioada 2002 – 2006, timp în care a adunat peste 100 de meciuri pentru formația din Istanbul.

Recomandări
  • Alexandru Maxim, concurență teribilă la Beșiktaș!
  • Românul se luptă pentru postul de titular cu un fotbalist care a fost cotat la 100 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și