Închide meniul

Alexandru Mitriță a prins un top uriaș din MLS. Capitolul la care excelează românul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2020, 14:28

Alexandru Mitriță a prins un top uriaș din MLS. Capitolul la care excelează românul

Profimediaimages

Alexandru Mitriță impresionează în MLS

Oficialii competiției din Statele Unite au făcut un top al jucătorilor cu cele mai multe driblinguri în 2019 și 2020. Fotbalistul oltean este pe un meritoriu loc 7, cu o medie de peste două procedee tehnice reușite pe meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță, în topul jucătorilor cu cele mai multe driblinguri

Alexandru Mitriță a bifat 32 de meciuri în sezonul trecut și în startul acestei ediții de campionat. În această perioadă, mijlocașul pe care New York City a plătit 8.5 milioane de dolari i-a cucerit pe fani. Internaționalul român și-a trecut în cont nu mai puțin de 75 de driblinguri reușite.

Topul este condus de georgianul Valeri "Vako" Qazaishvili, care și-a lăsat adversarii în urmă de 100 de ori și are un procentaj de reușită de 68.9%. Acesta este urmat de mexicanul care a îmbrăcat tricoul lui Arsenal și Real Sociedad, Carlos Vela.

Mitriță a semnat un contract pe o perioadă de 4 ani cu New York City. În primul sezon a încasat 1.2 milioane de euro, dar va ajunge să câștige cu 50% mai mult. Fostul jucător al Universității Craiova are 12 goluri și 3 pase decisive în MLS.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și