Închide meniul
VIDEO

Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 ianuarie 2024, 21:52

Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei

Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei

Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei - BeIN Sports

Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Jucătorul român a fost integralist în duelul cu Sannois, pe care echipa sa l-a câştigat la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a avut nevoie de penalty-uri, după ce, în urma celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Echipa din liga a cincea a condus până la jumătatea reprizei secunde, atunci când Bordeaux a egalat, prin golul lui Ignatenko.

Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei

Au urmat loviturile de departajare, unde gazdele au ratat primele două execuţii. Înaintea ultimei serii, scorul era 3-2 pentru Bordeaux, iar Pitu a marcat golul care a adus calificarea oaspeţilor.

Bucuria lui Pitu a fost una rezervată, el fiind imediat felicitat de colegi pentru reuşita care a dus la evitarea unei eliminări ruşinoase încă din această fază a competiţiei.

Intră aici pentru a vedea penalty-ul transformat de Pitu!

Alexi Pitu, avertizat de antrenorul lui Bordeaux

Alexi Pitu a fost avertizat de antrenorul lui Bordeaux, la finalul anului trecut. Albert Riera a vorbit despre fostul jucător al celor de la Farul Constanţa, care nu a reuşit încă să se impună la formaţia franceză.

Reclamă

Albert Riera apreciază calităţile lui Pitu, dar spune că românul trebuie să înţeleagă cum joacă Bordeaux şi să îşi folosească toate calităţile în beneficiul echipei.

„Când Pitu va înțelege cum jucăm, atunci va juca mai mult. Înțelegerea jocului este cea mai importantă. Este un jucător foarte bun din punct de vedere tehnic.

Acea tehnică trebuie folosită în beneficiul echipei, nu numai pentru tine. De câte ori te întâlnești într-o situație de unu contra unu? O dată sau de două ori poate.

Reclamă 4 / 0/3

Talentul este important, dar înțelegerea jocului este și mai importantă. El știe asta, lucrăm cu el, am analizat, am văzut care care sunt pozițiile în care poate fi mai periculos dacă înțelege jocul”, a declarat Albert Riera, potrivit girondins33.com.

Alexi Pitu e cotat la un milion de euro. Jucătorul de 21 de ani a jucat 17 meciuri în toate competiţiile acestui sezon şi şi-a trecut în cont un gol şi două assist-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și