Închide meniul

Alexi Pitu, elogiat de jurnaliștii din Franța: „Va avea un viitor în naţionala României!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 17:27

Alexi Pitu, elogiat de jurnaliștii din Franța: Va avea un viitor în naţionala României!”

Alexi Pitu, elogiat de jurnaliștii din Franța

Alexi Pitu / Twitter Bordeaux

Alexi Pitu, elogiat de jurnaliștii din Franța. Tânărul fotbalist al lui Bordeaux a impresionat până acum în liga a doua franceză, având prestații solide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bordeaux ocupă locul 2 în Ligue 2, cu 56 de puncte după 30 de meciuri jucate. Formația lui Alexi Pitu este foarte aproape de revenirea în prima liga franceză.

Alexi Pitu, elogiat de jurnaliștii din Franța: „Va avea un viitor în naţionala României!”

Transferat de Bordeaux de la Farul, pentru 2 milioane de euro, Alexi Pitu a avut nevoie de puțin timp de adaptare, iar acum este lăudat de jurnaliștii francezi.

„A confirmat prin jocurile bune făcute cu Nimes şi Guingamp. E un jucător venit în iarnă, ‘pe vârfuri’, despre care am spus că e puţin prea firav pentru Ligue 2, un campionat dur. Dar începe să-şi croiască drumul.

Un jucător talentat, care va avea cu siguranţă un viitor cu naţionala României, deci trebuie să-i acordăm timpul necesar. Arată deja lucruri bune, cu toate că a jucat puţin”, a scris Girondins4ever.com

Reclamă

Victor Becali, noi detalii despre transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux: „Îl urmăreau de mult!”

Alexi Pitu a fost transferat de Bordeaux de la Farul Constanța, pentru două milioane de euro.

Victor Becali susține că cei de la Bordeaux îl urmăreau de mai mult timp pe Alexi Pitu, în vedera unui transfer. Totodată, spune că suma de două milioane de euro, pe care Farul a primit-o pentru Pitu, este una corectă.

„Îl urmăreau de mult, l-au văzut de cel puțin 6-7 ori. Oamenii știu atât de multe lucruri despre copii de 14-15 ani, încât nici nu îți vine să crezi. Ei urmăresc ani de zile un jucător. Îți dau un exemplu: Coman, îl știu de la 15-16 ani, poate.

Reclamă 4 / 0/3

Ce i-a făcut să-l ia pe Pitu? Concluzia lor a fost că este un jucător bun pentru ei. Altfel, de ce l-ar fi luat?

Eu nu discut sumele. Din moment ce clubul care vinde e de acord, este o problemă a lor. Eu cred că este o sumă bună pentru fotbalul nostru, este un băiat tânăr, mai sunt și procente. Totul e să confirme.

Îl vedeți pe Enzo Fernandez? Păi clubul lui din Argentina are un procent de 25%. Ce înseamnă 25% din 120 de milioane? Vedeți?

Jucătorii noștri pleacă de aici, pentru că nu sunt prin cupele europene, nu suntem prezenți, pleacă, confirmă, iar dacă confirmă, pot veni și alți bani la club. Adică să mai tragă pe cineva după ei, cum se spune”, a declarat Victor Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și