Închide meniul

Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux! Românul a „spart gheaţa” în Franţa şi a fost „eroul” echipei sale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 8:21

Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux! Românul a „spart gheaţa în Franţa şi a fost „eroul echipei sale

Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux

Alexi Pitu, în timpul unui meci la Bordeaux/ Twitter

Alexi Pitu a marcat un gol superb la Bordeaux. Mijlocaşul român a „spart gheaţa” şi a înscris pentru prima dată în Franţa. Pitu a fost eroul echipei sale, cu golul său Bordeaux reuşind să o învingă pe Valenciennes cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu a fost transferat de Bordeaux la începutul anului. Francezii au plătit în schimbul său suma de două milioane de euro celor de la Farul.

Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux

Alexi Pitu a început ca rezervă duelul cu Valenciennes, din etapa a şasea din Ligue 1. Antrenorul lui Bordeaux l-a trimis în teren pe mijlocaşul român în minutul 71, în locul lui Livolant.

În momentul în care a intrat pe teren Alexi Pitu, scorul pe tabela de marcaj era de 1-1. Bordeaux a reuşit să deschidă scorul prin Elis, în minutul 37, iar Valenciennes a reuşit să egaleze în minutul 63, prin Kruse.

Pitu s-a făcut remarcat pe final de joc. Fostul jucător al celor de la Farul a înscris golul victoriei în minutul 88. Mijlocaşul român a primit o pasă la marginea careului de la Zuriko Davitashvili.

Reclamă

Românul nu a stat mult timp pe gânduri, a preluat, şi a şutat puternic, de la marginea careului. Şutul a trecut pe sub bara transversală a porţii celor de la Valenciennes şi s-a oprit în poartă.

Pentru Alexi Pitu, acesta a fost primul gol al său în tricoul lui Bordeaux. După meci, acesta s-a declarat extrem de fericit de reuşita sa.

„Sunt foarte fericit pentru că am marcat primul meu gol aici. Haide, Bordeaux!”, a declarat Alexi Pitu, conform paginii de Twitter a clubului francez.

Reclamă 4 / 0/3

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu

S-a aflat care a fost adevăratul motiv pentru care Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu. „Regele” şi-a vândut unul dintre cei mai buni jucători la începutul acestui an, chiar dacă Farul era în cursă câştigarea titlului în Liga 1. Hagi a acceptat oferta de două milioane de euro primită de la Bordeaux.

„Lucrurile nu au stat așa cum s-au văzut, am și citit niște comentarii pe tema asta. Cred că la momentul la care el a fost înlocuit, avea o problemă medicală și în momentul acela al înlocuirii lui a venit la câteva minute după tripla schimbare.

În momentul în care te bați cu echipe care au dubluri sau chiar tripluri pe posturi de jucători valoroși, tu care ai o bancă scurtă, tu care ai ajuns să improvizezi.

Patronul ia destul de la hotelul care produce pe timpul verii și aduce la club, n-ar mai trebui să ia atât!„, a declarat Cristian Bivolaru pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și