Închide meniul

Alexi Pitu, lăudat de presa din Franța: „Arată o formă fizică interesantă, un adevărat atu!”

Sebastian Cristian Publicat: 5 aprilie 2023, 22:51

Alexi Pitu, lăudat de presa din Franța: Arată o formă fizică interesantă, un adevărat atu!”

Alexi Pitu, lăudat de presa din Franța

Alexi Pitu, într-un meci pentru Bordeaux / Profimedia

  • Alexi Pitu, lăudat de presa din Franța
  • „Arată o formă fizică interesantă, un adevărat atu!”

Alexi Pitu, lăudat de presa din Franța. Fotbalistul celor de la Bordeaux i-a impresionat pe jurnaliștii francezi, care au remarcat pofta de joc a românului și implicarea sa în jocul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu a fost titular în meciul de campionat din Ligue 2 dintre Guingamp și Bordeaux, câștigat, scor 1-0, de formația românului.

Alexi Pitu, lăudat de presa din Franța: „Arată o formă fizică interesantă, un adevărat atu!”

„La primul meci ca titular, Alexi Pitu a avut o evoluție promițătoare în sectorul ofensiv al girondinilor. Speranța fotbalului românesc a jucat corect, și-a găsit rapid colegii și a provocat mai multe greșeli din partea adversarilor.

Reclamă

După câteva săptămâni de adaptare, tânărul jucător arată și o formă fizică interesantă. Un adevărat atu pentru acest final de sezon!”, au scris francezii de la Girondis33.com.

Alexi Pitu s-a transferat la FC Girondins de Bordeaux în ianuarie 2023, de la Farul Constanța, pentru suma de 2 milioane de euro.

Reclamă

Florin Răducioiu, verdict în privința luptei la titlu: „Farul e cea mai frumoasă echipă din Liga 1!”

Florin Răducioiu, verdict în privința luptei la titlu. Fostul internațional e de părere că Farul Constanța, formația antrenată de Gică Hagi, joacă cel mai frumos fotbal din România și merită să câștige campionatul.

„Echipa mai bună a fost Farul. Într-adevăr, pierde două puncte foarte importante în a spera la câștigarea titlului. Au fost multe momente în care Farul a dominat, a avut multe ocazii de gol. Au fost multe momente în care a atacat cu toată echipa, a fost bara lui Alibec, cea a lui Grameni.

Echipa Rapidului a fost înghesuită și a lăsat deliberat inițiativa pentru că valoarea este mai mare a Farului din punct de vedere tehnic. O echipă a Rapidului care a făcut ce a putut. A fost acea ocazie a lui Albu, a mai avut câteva ocazii, însă e o echipă a Rapidului care nu mă convinge și care nu poate emite momentan pretenții pentru a câștiga titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Farul este un mic Arsenal. Mie îmi plac aceste echipe, cum e și Napoli. În ziua de azi, echipele care joacă un fotbal ofensiv, frumos, nu neapărat cu mari staruri, iată că reușesc să câștige campionate puternice. Eu numesc un mic Arsenal această echipă a lui Hagi. După părerea mea, în momentul de față, Farul merită să câștige campionatul.

Sper să nu clacheze, Doamne iartă-mă! Să nu aibă o cădere din toate punctele de vedere, dar nu cred. În momentul de față, este echipa cea mai frumoasă, cu cel mai frumos joc”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
Handbal • 22 mart., 18:23
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry