Închide meniul

Alin Toşca îi va înfrunta pe Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema în Arabia Saudită! A semnat cu Al-Riyadh!

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2023, 23:59

Reclamă
Alin Toşca îi va înfrunta pe Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema în Arabia Saudită! A semnat cu Al-Riyadh!

Alin Toşca îi va înfrunta pe Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema în Arabia Saudită!

Alin Toşca, în tricoul lui Al-Riyadh / Instagram

Alin Toşca îi va înfrunta pe Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema în Arabia Saudită! Fundaşul român a semnat pentru echipa de fotbal Al-Riyadh, nou-promovată în prima ligă saudită, a anunţat fostul internaţional pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Toşca (31 ani) a jucat în sezonul trecut la Gaziantep şi la Benevento. Anterior a mai evoluat la Steaua, Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari, FC Viitorul Constanţa, Betis Sevilla şi PAOK Salonic. Fundaşul s-a retras din naţionala României.

Alin Toşca îi va înfrunta pe Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema în Arabia Saudită!

Al-Riyadh a fost antrenată de Marian Bondrea în perioada iulie 2010 – februarie 2011.

Toşca este al treilea român care activează în prima ligă saudită, după antrenorul Cosmin Contra (Damac FC) şi fundaşul Andrei Burcă (Al-Okhdood). În liga secundă va juca atacantul Alexandru Tudorie, la Al-Adalah, relatează agerpres.ro.

Sunt foarte fericit şi onorat să fac parte din această familie”, a scris Alin Toşca pe contul său de Instagram.

Reclamă

Mihai Stoica îl critica în luna martie a acestui an pe Alin Toşca, după ce fundaşul îşi anunţa retragerea de la echipa naţională.

Asta cu retragerile unor jucători care nu au spus nimic mă cam lasă rece. Una e să se retragă Ştefan Radu atunci, care era cine era şi este cine este…”, declara atunci Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tosca Alin Official🇷🇴 (@toscaalinofficial)

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Burcă a fost prezentat de Al-Akhdoud! „Războinicul român” se va duela cu Ronaldo şi Benzema în Arabia Saudită

Andrei Burcă a fost prezentat de Al-Akhdoud! Fundaşul de 30 de ani s-a despărţit de CFR Cluj şi va evolua la Ak-Akhdoud, echipă din prima ligă din Arabia Saudită.

CFR Cluj a primit un milion de euro pentru fundaşul carea evoluat patru sezoane în Gruia. În vara anului 2019, clujenii plăteau 100.000 de euro pentru transferul lui Burcă de la FC Botoşani.

„Războinic român”, au scris cei de la Al-Akhoud, atunci când au prezentat pe contul de Twitter transferul fundaşului român.

Al-Akhoud este o echipă nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită. Noua echipă a lui Andrei Burcă a obţinut promovarea după ce a încheiat pe locul 3 sezonul din al doilea eşalon, cu 68 de puncte.

Cotat la 3,7 milioane de euro pe transfermarkt.com, Andrei Burcă a evoluat în 163 de partide în tricoul lui CFR Cluj. El a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această perioadă. Burcă a obţinut trei titluri de campion cu formaţia din Gruia şi o Supercupă a României. De asemenea, el are 19 selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat un gol. Acum, fundaşul român se va duela în campionatul din Arabia Saudită cu jucători precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema.

Mesajul lui CFR Cluj pentru Andrei Burcă

CFR Cluj a anunţat luni dimineaţă despărţirea de Andrei Burcă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din ultimele sezoane.

„Mulțumim pentru tot, Andrei Burcă!

Reclamă

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Akhdoud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Andrei Burcă la formația din primul eșalon al Arabiei Saudite.

Venit în Gruia în vara anului 2019, Andrei a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistență din apărarea echipei noastre. În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, fundașul central a bifat 163 de meciuri și a câștigat, alături de CFR, 3 titluri de campion și o Supercupă a României. În competițiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru echipa noastră, fiind marcator în meciul câștigat cu Celtic, de la Cluj, victorie care ne-a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019/2020

Evoluțiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa națională a României și i-au făcut pe specialiștii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaș central din campionatul intern

Îți mulțumim încă o dată pentru devotamentul cu care ți-ai desfășurat activitatea la CFR Cluj și îți urăm multă baftă în carieră!”, au scris cei de la CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și