Închide meniul
VIDEO

Alvaro Morata şi-a ieşit din minţi după ce a fost schimbat de Allegri în Juventus – Genoa 2-0. Urlete şi îmbrânceli la marginea terenului. Cum a reacţionat antrenorul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2021, 10:20

Alvaro Morata şi-a ieşit din minţi după ce a fost schimbat de Allegri în Juventus – Genoa 2-0. Urlete şi îmbrânceli la marginea terenului. Cum a reacţionat antrenorul

Massimiliano Allegri şi Alvaro Morata, schimb dur de replici

Profimediaimages

Atacantul spaniol a reacţionat violent şi a început să protesteze pentru faptul că este înlocuit cu Moise Kean. Allegri a pus mâna pe el şi a încercat să îl oprească, dar Morata era un car de nervi. Jucătorul care a semnat ratări uriaşe în timpul partidei de la Torino a început să urle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Massimiliano Allegri şi Alvaro Morata s-au contrat în timpul meciului Juventus – Genoa 2-0

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE MORATA IESE DE PE TEREN!

Jurnaliştii de la corrieredellosport.it au anunţat ce dialog au purtat Morata şi Allegri.

Ai faultat, trebuie să taci din gură. Ai făcut o mare harababură!„, i-a reproşat tehnicianul. Jucătorul de 29 de ani a reacţionat imediat: „Dar ce am făcut? Ce am făcut?„.

Antrenorul bianconerilor a avut o primă reacţie după acel incident. A anunţat, la conferinţa de presă, ce s-a întâmplat.

Reclamă

Nu mi-am dorit să îl înlocuiesc, dar primise cartonaş galben şi continua să protesteze. Nu e nimic. Îmi pare rău, juca bine din punct de vedere tactic, chiar dacă nu a reuşit să înscrie. Adevărul este că toţi au jucat bine în acest meci„, a spus tehnicianul lui Juventus.

Torinezii au învins-o cu 2-0 pe echipa lui Shevchenko, după golurile marcate de Cuadrado (9) şi Dybala (82). Columbianul a deschis scorul cu o execuţie superbă, direct din corner. Juventus a urcat pe locul 5 în Serie A, dar are 11 puncte mai puţin decât liderul AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și