Închide meniul

„Am avut ofertă să mă întorc în Arabia Saudită!” Răzvan Lucescu a refuzat fără să stea pe gânduri: „Nu pot să mai merg acolo”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2021, 12:17

„Am avut ofertă să mă întorc în Arabia Saudită! Răzvan Lucescu a refuzat fără să stea pe gânduri: „Nu pot să mai merg acolo

Răzvan Lucescu, dezvăluiri de senzaţie

Profimedia

Răzvan Lucescu a refuzat ofertă de la arabi pentru a reveni la PAOK Salonic, echipă pe banca căreia a scris istorie. Lucescu Junior a dezvăluit că a mai fost dorit şi la arabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima experienţă ca antrenor a lui Răzvan Lucescu a fost tot la arabi. Românul a antrenat-o pe Al Hilal între 2019 şi 2021, echipă cu care a câştigat titlul şi Liga Campionilor Asiei. Lucescu putea reveni şi acum în Zona Golfului, însă a refuzat. Tehnicianul român a explicat şi care au fost motivele.

Răzvan Lucescu a refuzat ofertă de la arabi

Am avut ofertă să mă întorc în Arabia Saudită, dar am refuzat. Nu renunţ la zona arabă, dar cred că, în următoarea perioadă, nu pot să mai merg acolo, pentru că am câştigat absolut tot. Orice pas făcut în această perioadă în zona arabă este un pas în spate„, a spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a vorbit şi despre lucrul care l-a deranjat cel mai mult în ultimii ani. În momentul în care a decis să plece de la PAOK la Al Hilal, Răzvan Lucescu a fost acuzat că

Am fost acuzat atunci că am plecat pentru bani. M-a durut foarte tare. Am plecat cu avionul la Paris să semnez cu Al Hilal, pentru că la Paris am semnat, şi când m-am întors la aeroport, unde-mi lăsasem maşina, era portarul. Mi-a zis ‘Băi omule ce-ai făcut că toată lumea te înjură?’ Şi zic de ce. Păi ai plecat acum de la PAOK după ce ai avut succes, ai plecat pentru bani. Am avut oferta de la Al Hilal la doua zile după ce am câştigat Cupa, am spus că nu merg pentru că vreau să termin şi al treilea an de contract. În Grecia s-a mers pe ideea că am plecat pentru bani.

Reclamă

Au fost nişte discuţii, am şi spus că dacă nu reuşim să cădem de acord acum, eram puţin dezamăgit. Când a venit această ofertă, am spus că e mai bine să ne despărţim pentru că probabil vom avea probleme între noi. Salariul a fost unul foarte bun, nu pot nega”, a mai spus Răzvan Lucescu la Telekomsport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și