Închide meniul

Am ratat Liverpool – RB Leipzig! Unde se desfăşura returul din optimile UEFA Champions League

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 10:55

Am ratat Liverpool – RB Leipzig! Unde se desfăşura returul din optimile UEFA Champions League

ProfimediaImages

Liverpool - Leipzig nu se joacă în România

  • Liverpool - RB Leipzig nu se joacă pe Arena Naţională
  • 4 meciuri de la Euro 2020 se vor disputa pe Arena Naţională

UEFA a anunţat că duelul va avea loc pe Puskas Arena. Dacă returul s-ar fi jucat în Anglia, nemţii ar fi fost nevoiţi să respecte o carantină strictă de 10 zile la revenirea în Germania. Asta pentru a fi în conformitate cu regulile stabilite de autorităţi, pentru reducerea răspândirii tulpinei britanice a coronavirusului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul tur dintre cele două s-a disputat tot la Budapesta şi s-a încheiat cu victoria "cormoranilor", cu 2-0. Atunci, Liverpool nu a venit în Germania din cauza restricţiilor de călătorie ale nemţilor. Puskas Arena a găzduit şi meciul dintre Borussia Monchengladbach şi Manchester City (0-2).

Meciurile de la Euro 2020 se vor juca în România  

Pe de altă parte, cu siguranţă Arena Naţională va găzdui cele 4 meciuri care i-au fost atribuite pentru Euro 2020. Gică Popescu a dezvăluit pentru AS.ro că le-a propus autorităților din România ca meciurile de la EURO să se poată disputa cu public, 25% din capacitatea stadionului. Comitetul de Urgență va da un răspuns în perioada următoare.

Reclamă

"Euro se va desfășura în formatul pe care UEFA l-a agreat inițial, în toate cele 12 orașe. Ieri am discutat despre posibilitatea de a prezenta comitetului pentru situații speciale de urgență scenariul astfel încât să putem să aducem 25% din capacitatea stadionului.

Această propunere a fost adoptată la finalul ședinței, urmând ca în perioada următoare comitetul de urgență să hotărască dacă va fi acceptat acest scenariu cu 25% din capacitatea stadionului, sau nu", a declarat Gică Popescu pentru AS.ro.

Reclamă

Arena Națională va găzdui patru partide de la EURO 2020, trei din grupe și una din optimi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 22 mart., 23:41
România – Irlanda de Nord 1-1! „Tricolori” au început drumul spre EURO 2024 cu o remiză pe Arena Naţională
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield