Închide meniul

Amenințat cu demiterea, Ole Gunnar Solskjaer „a prins aripi” la Manchester United. „Suntem clubul numărul 1 în lume!” Cum i-a ironizat pe rivalii de la Manchester City

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 9:23

Amenințat cu demiterea, Ole Gunnar Solskjaer „a prins aripi la Manchester United. „Suntem clubul numărul 1 în lume! Cum i-a ironizat pe rivalii de la Manchester City

Solskjaer a prins aripi la Manchester United

Profimedia

  • Ole Gunnar Solskjaer „a prins aripi” la Manchester United
  • Cum i-a ironizat pe rivalii de la Manchester City

În acest sezon, cu Solskjaer pe bancă, Manchester United a câștigat doar cinci partide în Premier League, fiind abia pe locul al cincilea. „Diavolii” au suferit și cea mai drastică înfrângere din istorie pe Old Trafford, 0-5 cu Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ole Gunnar Solskjaer „a prins aripi” la Manchester United

Fanii lui United au dat vina pe Solskjaer pentru rezultatele slabe ale echipei, ținând cont că trupa de pe Old Trafford are un lot fabulos, cu jucători precum Ronaldo, Pogba și Fernandes.

Cu toate acestea, norvegianul pare că nu simte presiunea. Ole Gunnar Solskjaer i-a ironizat pe rivalii de la City înaintea de „Manchester Derby”.

Reclamă

„Trebuie să ai respect pentru ceea ce a făcut Man City în ultimii 10 ani, cu atât mai mult în ultimii 4 sau 5 ani. Dar noi suntem Manchester United, ne vom reveni întotdeauna. Cred că suntem clubul numărul unu din Manchester și asta înseamnă că suntem, probabil, și clubul numărul unu din lume„, a spus Ole Gunnar Solskjaer, la conferința de presă dinaintea meciului.

Contrar declarațiilor lui Solskjaer, Manchester City a fost echipa superioară în ultimii ani. În ultimii 7 ani, „cetățenii” au cucerit patru titluri în Premier League și au jucat o finală de Champions League. În toată această perioadă, cea mai mare performanță a celor de la United a fost câștigarea Europa League, în 2017.

Reclamă

92 de victorii, 35 de remize și 39 de înfrângeri este bilanțul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca lui Manchester United. Norvegianul se află la cârma „Diavolilor” din decembrie 2018 și nu a câștigat vreun trofeu.

Manchester United, salvată de Cristiano Ronaldo

Unul dintre motivele pentru care Solskjaer încă mai este antrenorul lui Manchester United se numește Cristiano Ronaldo. Aproape toate golurile lui starului lusitan au venit în momente când echipa lui era condusă sau scorul era egal.

Lusitanul a marcat golul egalizator pentru Manchester United în meciul cu Atalanta, în minutele de prelungire, scor 2-2, din etapa a patra a grupelor Champions League. Astfel, „Diavolii” încă mai păstrează șanse la calificarea în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a marcat de două ori și în meciul de săptămâna trecută împotriva lui Tottenham, scor 3-0 pentru United. În cazul unui rezultat negativ în acea partidă, Solskjaer ar fi fost demis de pe banca formației de pe Old Trafford.

9 goluri în 11 meciuri are Cristiano Ronaldo de când s-a întors la Manchester United.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă