Închide meniul
VIDEO

Andrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger

Alex Ioniță Publicat: 17 mai 2024, 18:48

Reclamă
Andrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger

Andrea Compagno, hattrick fabulos în China!

Andrea Compagno, prezentat la noua echipă / Instagram

Andrea Compagno a reușit un hattrick fabulos în China! Fostul golgheter de la FCSB i-a impresionat și pe asiatici după doar 8 meciuri la Tianjin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a plecat de la echipa lui Gigi Becali în iarnă, în schimbul sumei de 120.000 de euro. Totuși, patronul de la FCSB are acum un motiv pentru a-l regreta pe atacant.

Andrea Compagno, hattrick fabulos în China!

Compagno a reușit să marcheze un hattrick pentru Tianjin Tiger în meciul cu Cangzhou Mighty Lions, încheiat cu scorul de 4-2. Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului din China.

Primul gol reușit de Compagno a venit în minutul 15, cu piciorul stâng. A mai reușit să puncteze și în minutul 49, după ce a primit o pasă excelentă de la albanezul Albion Ademi.

Chiar dacă partida părea deja rezolvată, Cangzhou a revenit în meci și a punctat de 2 ori în 10 minute. Totuși, Compagno avea să puncteze și în minutul 73, iar, după ce a marcat și Ademi, scorul final a fost de 4-2, pentru Tianjin.

Reclamă
Reclamă 4

După aceste reușite, Andrea Compagno a ajuns la cifre fabuloase în tricoul echipei din China. Concret, italianul a marcat 8 goluri în cele 8 partide jucate, până în momentul de față.

Echipa fostului atacant de la FCSB și FCU Craiova se află acum pe locul 7 în China, cu 18 puncte, după 12 etape. Pe primul loc se află Shanghai Shenhua, cu 30 de puncte.

Reclamă

Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a

Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Atacantul italian a vorbit despre situația de la fosta sa echipă, care nu a reușit să rămână în prima ligă.

„Nu i-am scris nimic patronului. Este un moment foarte urât. La cum i-am cunoscut eu pe ei, nu mi s-a părut bine să le scriu imediat. O să le scriu, am citit că trebuie să se gândească dacă continuă sau nu. Fratele iubitei mele are tricou. Când se duce îmi trimite poze, când îmbracă acest tricou.

Pentru mine a fost o dezvoltare de carieră. Înţeleg perfect care e problema. E unul dintre puţinii patroni care bagă tot din buzunar. Şi când se întâmplă o tragedie sportiva, trebuie să se gândească. Cred şi sper să continue.

Pentru asta nu am putut să cred cum s-a sfârşit sezonul. Pentru mine era o echipă foarte bună, care se putea bate la play-off. Au mulţi, Bauza, Baeten, Bahassa. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate că schimbările de antrenor. Nu vreau să zic nimic, doar cine a fost acolo la echipă poate să ştie.

Toate condiţiile sunt foarte bune acolo. Nu le-a lipsit niciun ban. Mi-am scris cu Baeten, cu care am rămas în foarte buna relaţie şi el era foarte afectat. El în ultima perioadă era şi căpitanul. Aceşti trei jucători cred că pot să joace la toate echipele din România”, a spus Andrea Compagno, la orangesport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:33

VideoValtteri Bottas, fanul României la EURO 2024! Interviu exclusiv cu finlandezul din Formula 1: „O să ţin cu voi”

21:30

Spania – Italia LIVE TEXT (22:00). Luptă „nebună” pentru primul loc din grupa B de la EURO 2024! Echipele de start

21:17

VideoFotbalul creşte la sate! Micii fotbalişti au intrat în cantonament la Mogoşoaia şi au luat lecţii de la Costin Curelea

20:50

VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

20:50

Danemarca – Anglia 1-1. Pas ratat făcut de englezi. Harry Kane a înscris primul gol de la EURO 2024!

20:15

VideoDavid Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 19:36)

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și