Închide meniul

Andrea Compagno „rupe plasele” în China! Și-a salvat echipa cu un gol marcat în minutul 90+5! Cifrele fostului atacant de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 16 august 2024, 17:28

Reclamă
Andrea Compagno rupe plasele” în China! Și-a salvat echipa cu un gol marcat în minutul 90+5! Cifrele fostului atacant de la FCSB

Andrea Compagno „rupe plasele” în China!

Andrea Compagno, după ce a înscris pentru Tianjin / Profimedia

Andrea Compagno „rupe plasele” în China! Fostul atacant de la FCSB a salvat-o pe Tianjin Tiger în meciul cu Wuham Three Towns, fosta echipă a lui Nicolae Stanciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul are parte de un sezon excepțional în China. Acesta a ajuns la Tianjin Tiger la începutul acestui an, în schimbul sumei de 120.000 de euro.

Andrea Compagno „rupe plasele” în China!

Compagno a fost integralist în partida cu Wuhan Three Towns, care a contat pentru etapa cu numărul 23 a campionatului din China.

În cadrul acestei partide, fostul atacant de la FCSB a marcat golul victoriei în minutul 90+5. Victoria lui Tianjin Tiger a venit după ce Compagno a transformat o lovitură de la 11 metri.

După meciul cu Wuhan, echipa lui Andrea Compagno a urcat pe locul al 6-lea în clasament, cu 33 de puncte acumulate în 23 de etape.

Reclamă
Reclamă

Fostul atacant de la FCSB are cifre impresionante la Tianjin. Andrea Copagno se află, în momentuș de față, pe locul al 4-lea în calasamentul golgheterilor, cu 17 reușite. Pe primul loc este Wu Lei, cu 28 de goluri marcate.

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China

Andrea Compagno a aflat că ar putea să îşi îndeplinească marele vis. Sunt şanse tot mai mari să fie convocat la naţionala Italiei.

Luciano Spalletti îl urmăreşte cu atenţie pe Compagno. A remarcat că fostul atacant al campioanei României înscrie pe bandă rulantă – are 18 goluri în cele 22 de meciuri jucate în 2024 şi o medie de o reuşită la fiecare 92 de minute.

Reclamă

„După sezoanele excelente din România, se descurcă foarte bine acum și în campionatul Chinei. Având în vedere problemele de la EURO 2024 și accidentarea lui Scamacca, Andrea Compagno poate fi luat în calcul de fostul antrenor al lui Napoli.

Nu va fi o operațiune simplă pentru că din punct de vedere istoric cei care joacă în afara Europei sunt mai puțin luați în considerare decât cei din campionatele de top. Compagno a fost aproape să fie convocat în martie 2023 de mancini”, a transmis tuttomercatoweb.com.

Compagno este cotat, în prezent, la 3 milioane de euro. În urmă cu doi ani era transferat de FCSB de la FCU Craiova pentru 1.500.000 de euro.

La noua sa echipă, Andrea Compagno are un salariu mult mai mare decât la FCSB. Italianul primeşte 850.000 de euro pe sezon, faţă de 180.000 de euro cât încasa în Liga 1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Echipa care s-a luptat cu Rapid pentru Aaron Boupendza joacă cu trofeul pe masă

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și