Închide meniul

Andrea Pirlo, pe făraş la Juventus! Meciul cu Napoli, decisiv pentru antrenorul "Bătrânei Doamne". Cele cinci nume uriaşe care îi pot lua locul

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2021, 15:59

Andrea Pirlo, pe făraş la Juventus! Meciul cu Napoli, decisiv pentru antrenorul "Bătrânei Doamne". Cele cinci nume uriaşe care îi pot lua locul

profimediaimages.ro

Andrea Pirlo, pe făraş la Juventus

  • Andrea Pirlo, pe făraş la Juventus
  • Cinci antrenori de top îi pot lua locul

Juventus nu mai sperie pe nimeni. Nici în Serie A, unde se află pe locul 4, cu 56 de puncte, nici în Liga Campionilor, unde a părăsit competiţia după ce a fost eliminată de Porto. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu Napoli, decisiv pentru Andrea Pirlo

În ultima etapă din Italia, "Bătrâna Doamnă" a remizat cu rivala Torino, iar jurnaliştii de la Tuttosport anunţă că postul lui Andrea Pirlo este în pericol. Peste 3 zile, Juventus va juca cu Napoli în Serie A, iar viitorul tehnicianului depinde de rezultatul partidei. 

Paharul s-a umplut pentru conducerea campioanei Italiei, care nu mai suportă niciun pas greşit. În 2021, Cristiano Ronaldo&co mai au şanse reale doar la Cupă, unde o vor întâlni pe Atalanta în marea finală. Şansele la un nou scudetto sunt infime. Cu 10 etape înainte de finalul sezonului, Inter are un avantaj de 12 puncte faţă de Juventus.

Reclamă

Andrea Pirlo poate fi înlocuit de un antrenor de top

Variantele de top pentru banca lui Juventus au fost prezentate încă după eliminea din Liga Campionilor. Italienii de la Juvefc au făcut o analiză amplă a antrenorilor care pot ajunge la Torino. 

Rafa Benitez. Fostul antrenor al lui Liverpool este liber de contract, iar trofeul cucerit de "cormorani" în 2005 cu el pe bancă este un atuu. Această variantă este una dintre cele mai accesibile pentru Juventus, care nu are nimic de pierdut, sunt de părere italienii.

Reclamă

Diego Simeone. Tehnicianul se luptă pentru titlu cu Atletico Madrid, iar italienii sunt de părere că organizarea excelentă a acestuia va fi de bun augur pentru Juventus. Totuşi, argentinianul nu este ieftin deloc. În Spania, salariul acestuia ajunge la 40 de milioane de euro anual.

Julian Nagelsmann. Unul dintre cei mai tineri antrenori ai Europei este aşteptat la Torino. Acesta nu are multe trofee câştigate, însă stilul său de joc este piesa lipsă din "puzzle-ul succesului", cred italienii.

Zinedine Zidane. Câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid pentru 3 sezoane consecutive, francezul este aşteptat cu braţele deschise la Juventus, unde ar colabora din nou cu Ronaldo. De asemenea, "Zizou" ar reveni la echipa pentru care a jucat timp de 5 ani, în perioada 1996-2001.

Reclamă 4 / 0/3

Erik Ten Hag. Revoluţia tehnicianului de la Ajax nu a fost uitată de italieni, care sunt de părere că antrenorul de 51 de ani poate prelua cârma echipei. În urmă cu două sezoane, "lăncierii", conduşi de Ten Hag, au eliminat-o pe Juventus din Liga Campionilor.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.
Fotbal extern • 29 feb., 14:08
Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez