Închide meniul

Andres Iniesta s-a „luptat” cu depresia: „Cea mai ‘bună’ parte a zilei era când luam pastila ca să pot să dorm…”

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 12:27

Andres Iniesta s-a „luptat cu depresia: „Cea mai bună parte a zilei era când luam pastila ca să pot să dorm…

Andres Iniesta suferă de boala secolului 21

Andres Iniesta, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

  • Andres Iniesta s-a „luptat” cu depresia
  • Dezvăluirea emoţionantă a marelui campion

Andres Iniesta s-a „luptat” cu depresia mai mulţi ani şi a găsit puterea să vorbească despre perioada dificilă din viaţa sa. Legenda Barcelonei a trecut prin momente extrem de complicate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca multe persoane, Andres Iniesta a suferit de depresie, boala secolului 21. Marele fotbalist a dus o luptă pentru mai mulţi ani, iar acum pare că şi-a revenit.

Andres Iniesta s-a „luptat” cu depresia

„Când mă luptam cu depresia, cea mai ‘bună’ parte a zilei era când luam pastila ca să pot să dorm. Îţi pierzi bucuria vieţii. Nu te mai încântă nimic.

Reclamă

Îmi îmbrăţişam soţia, dar mă simţeam ca şi cum luam o pernă în braţe. Nu simţi nimic!”, a declarat Andres Iniesta, citat de sportsbrief.com.

Şi marele Ronaldo suferă de boala secolului 21

Ronaldo suferă de boala secolului 21. Ronaldo Luis Nazario de Lima a recunoscut că de mai mulţi ani se luptă cu depresia, boala secolului 21. Ronaldo a declarat acest lucru într-un interviu acordat sâmbătă cotidianului spaniol Marca.

Reclamă

Ronaldo (46 de ani) a recunoscut că face terapie de mai bine de doi ani pentru a scăpa de depresie:

”Încă mai fac terapie. Fac acest lucru de doi ani şi jumătate şi pot să spun că în acest moment înţeleg mult mai bine ce am trăit când eram jucător.

Am fost expuşi la un stres psihic enorm, dar nu exista nici un fel de pregătire pentru a face faţă acestui lucru. Nici nu ştiam că există o asemenea problemă”, a declarat Ronaldo în interviul oferit publicaţiei spaniole.

Reclamă 4 / 0/3

Paige Spiranac a fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume”, apoi a căzut în depresie

Paige Spiranac (29 de ani) a fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume” de către celebra revistă americană Maxim. Ulterior, fosta jucătoare de golf a fost „lovită” de un val uriaș de critici și comentarii negative în mediul online, care au afectat-o enorm la nivel psihic.

Femeia de 29 de ani este de o frumusețe răpitoare și face furori cu pozele postate pe contul de Instagram, unde are 3,6 milioane de urmăritori. Deși avea motive reale de bucurie datorită premiului câștigat, Paige a dezvăluit că trece printr-o perioadă extrem de grea din cauza criticilor din mediul online.

Sute de mii de utilizatori de pe rețelele sociale au lansat atacuri verbale la adresa fostei jucătoare de golf. Aceștia s-au legat de aspectul ei fizic, folosind cuvinte dure. Replicile acide ale oamenilor au dărâmat-o pe Paige Spiranac, care a ajuns să se întrebe „dacă chiar sunt așa de urâtă?”.

Superba blondă a recunoscut că, dacă ar fi fost decizia sa, nu și-ar fi acordat ei premiul și i l-ar fi dat Angelinei Jolie.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 LIVE SCOREAdina Diaconu – Wang Manyu e ACUM în AntenaPLAY. Szocs a debutat cu victorie la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andres Iniesta are probleme cu Fiscul! Suma uriaşă pe care nu ar fi declarat-o ca venit!
Fotbal extern • 22 mart., 19:26
Andres Iniesta are probleme cu Fiscul! Suma uriaşă pe care nu ar fi declarat-o ca venit!
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Fotbal • 2 mart., 15:53
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Andres Iniesta nu se retrage!
Fotbal extern • 7 aug., 23:33
Andres Iniesta nu se retrage! Semnează un nou contract de fotbalist profesionist la 39 de ani!
Andres Iniesta pleacă de la Vissel Kobe
Fotbal extern • 25 mai, 13:03
Andres Iniesta pleacă de la Vissel Kobe! „Întotdeauna am crezut că mă voi retrage aici”
Vica Blochina
Diverse • 31 aug., 13:32
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România s-a luptat cu boala secolului 21: „M-am dus la biserică, am ținut și post negru!”