Închide meniul

Antoine Conte, fost jucător la Universitatea Craiova, în arest la domiciliu. E acuzat de violenţă domestică

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 22:16

Antoine Conte, fost jucător la Universitatea Craiova, în arest la domiciliu. E acuzat de violenţă domestică

Antoine Conte, în arest la domiciliu

Antoine Conte a jucta sezonul trecut la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Antoine Conte, fost jucător la Universitatea Craiova, în arest la domiciliu. Acesta este acuzat de violenţă domestică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari pentru Antoine Conte, fotbalist ce a jucat până în vară la Universitatea Craiova. După despărţirea de olteni, Conte a prins un contract la Hapoel Tel Aviv, pentru care a jucat deja două partide. Viaţa extrasportivă i-a provocat probleme mari lui Conte.

Antoine Conte, fost jucător la Universitatea Craiova, în arest la domiciliu

Conform jurnaliştilor din Israel, Antoine Conte se află în acest moment în arest la domiciliu. Acesta a fost reţinut de autorităţi după ce a fost reclamat de vecini că îşi bate iubita. Conte nu a negat că au existat certuri între el şi iubită, însă a negat cu vehemenţă că ar fi lovit-o. În urma apelului făcut, Conte a primit permisiunea de a merge să se antreneze.

Salutăm faptul că, în ciuda mediatizării mari din jurul clientului meu, instanța a considerat de cuviință să echilibreze în mod corespunzător diversele interese și a ajuns la o decizie adecvată, acceptând recursul pe care l-am depus”, a transmis avocatul fotbalistului.

Fostul jucător al Universităţii Craiova a primit şi ordin de restricţie. El nu are voie să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri de iubita sa. Sursa citată susţine că Antoine Conte a mai primit şi în Franţa o condamnare de un an de zile. Pedeapsa a transformat-o în muncă în folosul societăţii.

Reclamă

Cotat la 350 de mii de euro, Antoine Conte a mai jucat în cariera sa, pe lângă experienţa de la Universitatea Craiova, la Beitar Ierusalim şi Reims. De asemenea, Conte este un produs al celor de la PSG.

Antoine Conte a plecat în această vară de la Universitatea Craiova

Antoine Conte evolua la Universitatea Craiova din 2021, când era transferat în Bănie după o perioadă de patru luni de pauză. Ăntr-un singur sezon petrecut pe „Ion Oblemenco”, Conte a bifat 13 partide, fără să marcheze vreun gol.

Anunţul despărţirii de Universitatea Craiova a fost făcut chiar de club, pe conturile oficiale.„Mulțumim, Antoine Conte! Clubul Universitatea Craiova a încetat relațiile contractuale cu fundașul Antoine Conte. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare”, a fost mesajul transmis de oficialii Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și