Închide meniul
Foto

Antoine Griezmann s-a făcut de râs în Atletico Madrid – Sevilla! Starul francez a ratat un penalty într-un mod uluitor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 22:45

Antoine Griezmann s-a făcut de râs în Atletico Madrid – Sevilla! Starul francez a ratat un penalty într-un mod uluitor

Antoine Griezmann s-a făcut de râs în Atletico Madrid - Sevilla

Ratarea lui Antoine Griezmann, de la punctul cu var / Captură Digi Sport

Antoine Griezmann s-a făcut de râs în Atletico Madrid – Sevilla. Vedeta din atacul celor echipei din capitala Spaniei nu a reușit să trimită balonul în poartă, de la 11 metri, iar ratarea acestuia a fost uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La duelul de pe Metropolitano, din Cupa Regelui, tehnicianul Diego Simeone l-a inclus în lot și pe Horațiu Moldovan. Jucătorul transferat pentru suma de 800.000 de euro de la Rapid a fost trecut pe banca de rezerve pentru duelul cu Sevilla.

Antoine Griezmann s-a făcut de râs în Atletico Madrid – Sevilla! A alunecat în timpul execuției

În minutul 24 al duelului, echipa lui Horațiu Moldovan a primit o lovitură de la 11 metri, după ce Molina a fost faultat de Marcao în interiorul careului. Jucătorul faultat a făcut un joc de pase excelent cu Griezmann, iar fundașul de la Sevilla a avut o intervenție întârziată.

După această fază, Antoine Griezmann a luat mingea și a mers să execute lovitura de la 11 metri. Starul francez a alunecat în timp ce lovea mingea, iar balonul trimis de acesta s-a dus mult peste poarta celor de la Sevilla. (VEZI IMAGINI CU RATAREA ULUITOARE ÎN GALERIA FOTO).

Astfel, scorul partidei a rămas de 0-0, iar echipa lui Horațiu Moldovan a ratat o ocazie uluitoare de a ajunge la conducerea partidei încă din prima parte a duelului.

Reclamă

Cosmin Contra ştie ce-l aşteaptă pe Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Cosmin Contra a analizat transferul lui Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid. Acesta a transmis că va fi extrem de dificil ca portarul român să fie titularizat în locul lui Jan Oblak.

„Eu văd transferul lui Moldovan la Atletico ca pe un lucru bun pentru fotbalul românesc. Calificarea la Euro a adus două transferuri la echipe de top: Drăgușin și Moldovan.

Va fi foarte greu pentru Moldovan, deoarece Diego Simeone îl apreciază enorm pe Oblak. Depinde doar de el dacă va juca în alte competiții. O să încerc să îi dau un sfat personal lui Moldovan când voi ajunge la Madrid. O să trec pe la antrenamente cum fac de obicei.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Cel mai mare impact pentru un nou venit) Probabil, atmosfera de la meciurile de acasă. Suporterii lui Atleti sunt extraordinari.

(N.r. Va fi un impediment pentru echipa naţională dacă Moldovan nu va apăra până la EURO) Cred că Atletico de Madrid are structura necesară să îl țină pe Moldovan în formă chiar dacă nu va juca foarte multe meciuri”, a declarat Cosmin Contra, conform fanatik.ro.

Cosmin Contra a jucat la Atletico Madrid în perioada 2002 – 2004. Fostul internaţional a fost transferat de madrileni de la AC Milan, în schimbul sumei de trei milioane de euro. 39 de meciuri a bifat fostul selecţioner la gruparea pregătită în prezent de Diego Simeone.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și