Închide meniul

Antonio Conte, ca și plecat de la Tottenham: “Nu pot să închid ochii, o să vorbesc cu conducerea!”. Cea mai sinceră declarație a italianului: “Ăsta e adevărul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 11:22

Antonio Conte, ca și plecat de la Tottenham: “Nu pot să închid ochii, o să vorbesc cu conducerea!”. Cea mai sinceră declarație a italianului: “Ăsta e adevărul!”

Tottenham, managerul lui Tottenham

Profimediaimages

  • Antonio Conte a dat de înțeles că vrea să plece de la Tottenham
  • Declarația extrem de sinceră a managerului italian

Antonio Conte a oferit o declarație extrem de sinceră, după ce Tottenham a suferit o înfrângere rușinoasă pe terenul lui Burnley, scor 0-1, în ultimul meci disputat în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Conte, ca și plecat de la Tottenham! Discursul extrem de sincer al managerului italian: “Nu pot să închid ochii! O să vorbesc cu conducerea!”

Trupa londoneză a ajuns la 4 eșecuri în ultimele 5 dueluri din campionatul Angliei. Forma dezastruoasă a echipei l-a pus serios pe gânduri pe Antonio Conte.

Mangerul italian a dezvăluit că va discuta cu conducerea lui Tottenham și, dacă va fi nevoie, va pleca de pe banca tehnică.

Reclamă

“Trebuie să discut cu conducerea clubului. Sunt mult prea sincer ca să închid ochii, să continui în acest fel și să îmi încasez salariul. Vreau să îmi asum responsabilitatea. Sunt deschis la orice decizie pentru că vreau să ajut Tottenham.

Patru înfrângeri în ultimele 5 meciuri… este pentru prima oară în viața mea când mi se întâmplă așa ceva. Este inacceptabil! Am venit la Tottenham ca să ajut echipa să se dezvolte, dar poate că, la ora actuală, nu sunt destul de bun să fac asta.

Reclamă
Citește și:

Antonio Conte s-a săturat de situația de la Tottenham: “Sunt prea sincer… este un dezastru!”

Încerc să fac tot ce pot ca să schimb situația, dar situația rămâne la fel. Lumea vorbește despre lupta la primele patru locuri, dar în realitate ar trebui să fim atenți să nu ajugem să ne luptăm pentru evitarea retrogradării, ținând cont de ultimele 5 meciuri.

Acesta este adevărul, aceasta este realitatea. Este un dezastru! Iar când se întâmplă așa ceva, înseamnă că ceva este greșit. Sunt prea sincer ca să închid ochii și să spun ‘Ok, vreau să rămân aici până la finalul sezonului. Ok, salariul meu este bun’. Vreau să fac o evaluare alături de conducerea clubului. Trebuie să găsim cea mai bună soluție.”, a declarat Antonio Conte, la finalul meciului cu Burnley, citat de Daily Mail.

Antonio Conte, 11 victorii în 21 de meciuri la Tottenham

Antonio Conte a venit la Tottenham în luna noiembrie, după două sezoane excelente reușite pe banca lui Inter. Tehnicianul italian a condus formația londoneză în 21 de meciuri, reușind să câștige numai 11. 

Reclamă 4 / 0/3

După 24 de meciuri disputate, Spurs se află abia pe locul 8 în Premier League, la 7 puncte în spatele zonei de Champions League.

Antonio Conte mai are contract cu Tottenham până în vara anului 2023, dar există șanse mari ca acesta să fie încheiat înainte de data scadentă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 30 ianuarie 2024
Antena Sport Update • 30 ian., 18:41
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 ianuarie 2024
Cu ce echipă s-a înţeles Antonio Conte
Serie A • 30 ian., 12:00
Cu ce echipă s-ar fi înţeles Antonio Conte! Anunţul de ultim moment făcut în Italia
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham
Premier League • 10 ian., 19:30
Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham. Motivul pentru care nu îl poate sfătui pe fundaș