Închide meniul
VIDEO

Antonio Sefer, meci de vis în Israel! A reuşit un gol de senzaţie şi a dat un assist!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 22:56

Reclamă
Antonio Sefer, meci de vis în Israel! A reuşit un gol de senzaţie şi a dat un assist!

Antonio Sefer, meci de vis în Israel

Antonio Sefer, alături de un coleg de la Hapoel Beer Sheva / Twitter

Antonio Sefer a făcut un meci de vis în Israel! Fostul jucător al Rapidului a marcat un gol superb, în minutul 50 al meciului Hapoel Hadera – Hapoel Beer Sheva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 67, Sefer a reuşit şi un assist, la golul de 2-0 marcat de Guy Badash. Sefer a fost înlocuit în minutul 71 al partidei, la scorul de 2-0 pentru echipa lui.

Antonio Sefer, meci de vis în Israel!

Antonio Sefer a marcat şi etapa trecută, în victoria echipei sale în deplasare, cu Ashdod. Sefer a înscris atunci în minutul 87 al partidei, la scorul de 2-1 pentru echipa lui.

Hapoel Beer Sheva se află pe locul 3 în campionat, cu 21 de puncte obţinute în 14 etape. Lider autoritar în campionatul din Israel este Maccabi Tel-Aviv, care a disputat 12 jocuri şi are 11 victorii şi o remiză. Maccabi Tel Aviv are 8 puncte mai mult decât a doua clasată, Maccabi Haifa, care a jucat tot 12 meciuri.

Antonio Sefer, mărturisiri din infern. S-a ascuns 8 ore într-un buncăr, după atacul Hamas

Pe Antonio Sefer l-au prins atacurile Hamas în Israel. El a făcut mărturisiri din infern atunci când s-a întors în România, după atacuri. Între timp, fostul atacant al Rapidului a revenit în Israel şi este pe val la Hapoel Beer Sheva. El a ajuns la 4 goluri şi 5 assist-uri pentru echipa din Israel.

Reclamă

Când am auzit sirenele, dimineaţa, am crezut că visez”, mărturisea Antonio Sefer despre momentele cumplite ale atacurilor Hamas. Rapidistul plecat în Israel, Antonio Sefer, nu va uita niciodată momentele de groază, de la izbucnirea războiului dintre Israel şi Hamas. Ore întregi el a stat ascuns într-un buncar.

Pe 7 octombrie, la 6 dimineaţa, Sefer a fost trezit de sirenele care anunţau atacul Hamas. „Eram în pat. Prima dată am crezut că visez. După câteva secunde am fugit în buncăr”, a declarat Antonio Sefer în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

„Fiecare apartament şi casă de acolo are un buncăr”

Opt ore a stat Sefer, ascuns în buncăr, alături de iubită şi două vecine. „Fiecare apartament şi casă de acolo are un buncăr. Aveam un pat, un televizor.. poţi să stai acolo cât timp este război şi sunt sirenele”, a precizat atacantul lui Hapoel Beer Sheva.

Sefer a ţinut legătura în fiecare zi în care a fost în România cu prietenii şi colegii din Israel. Mulţi dintre ei au lăsat atunci fotbalul şi au mers pe front, cu arma în mână.

Am jucători care sunt în război, sunt pe front. Sunt nişte oameni grozavi, sunt nişte oameni patrioţi, îşi iubesc ţara”, declara fostul jucător al Rapidului.

Hapoel Beer Sheva l-a transferat pe Antonio Sefer de la Rapid în vara anului trecut. Israelienii au plătit 500.000 de euro pentru jucătorul convocat în 2022 la naţionala României de Edi Iordănescu. Antonio Sefer a jucat 29 de minute în amicalul cu Moldova, câştigat de tricolori cu 5-0.

Sefer, în vârstă de 23 de ani, este cotat acum de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 900.000 de euro. El mai are contract cu echipa israeliană până în vara anului 2026. Sefer speră să continue evoluţiile bune din tricoul lui Beer Sheva pentru a se afla din nou în vederile selecţionerului Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și