Închide meniul

Antrenor nou pentru Cristiano Ronaldo! Manchester United ar fi ajuns la un acord cu înlocuitorul lui Ralf Rangnick. Când va fi făcut anunțul oficial

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 21:51

Antrenor nou pentru Cristiano Ronaldo! Manchester United ar fi ajuns la un acord cu înlocuitorul lui Ralf Rangnick. Când va fi făcut anunțul oficial

Manchester United a avut un sezon de coșmar

Profimedia

  • Antrenor nou pentru Cristiano Ronaldo
  • Manchester United ar fi ajuns la un acord cu înlocuitorul lui Ralf Rangnick

Erik ten Hag ar fi ajuns la un acord cu Manchester United, informează dailymail.co.uk. Olandezul ar urma să pregătească echipa lui Cristiano Ronaldo din sezonul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată notează că Ten Haag mai trebuie să negocieze termenii despărţirii de Ajax. Formația olandeză are un meci important la 17 aprilie, finala Cupei Olandei cu rivala PSG, iar anunţul perfectării acordului nu va fi făcut până atunci.

Erik ten Haag, noul antrenor al lui Manchester United

Ten Haag îl va înlocui pe germanul Ralf Rangnick, care a preluat conducerea interimară a echipei după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, la 21 noiembrie 2021.

Reclamă

În vârstă de 52 de ani, tehncianul olandez a mai antrenat în carieră echipele Go Ahead Eagles, Bayern Munchen II şi FC Utrecht. Pe banca lui Ajax este din 21 decembrie 2017, perioadă în care a câştigat de două ori titlul (2018/2019 şi 2020/2021) şi de două ori Cupa Olandei.

Ajax este pe cale să cucerească un nou trofeu în Eredivisie, fiind pe primul loc în clasament, cu 72 de puncte, patru peste ocupanta locului 2, PSV Eindhoven, cu cinci etape înaintea finalului sezonului.

Reclamă

Manchester United este în pericol să rateze calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Formaţia ocupă locul 7 în clasament, cu 51 de puncte în 31 de jocuri, la şase puncte de Tottenham, de pe locul 4, ultimul de Champions League.

Sezon de coşmar pentru Manchester United, pierderi pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 ani) va pierde o sumă uriaşă, după ce Manchester United a fost eliminată din UEFA Champions League, Cupa Angliei, Cupa Ligii, iar în Premier League are şanse infime la titlu. The Sun anunţă că superstarul lusitan avea bonusuri uriaşe pentru fiecare trofeu adus pe Old Trafford.

Manchester United a fost eliminată din optimile de finală UEFA Champions League de Atletico Madrid, scor 1-2 la general. Rezultatul a fost o mare lovitură financiară pentru CR7, care ar fi câştigat 3 milioane de euro dacă „diavolii” ajungeau în finala de la Paris, potrivit The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Manchester United nu mai are şanse la titlu în Premier League, unde este la 23 de puncte în spatele rivalilor de la Manchester City. Dacă superstarul lusitan şi-ar fi ajutat echipa să câştige primul titlu din 2013 până în prezent, în conturile sale ar fi intrat încă 2 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a adunat 20 de sezoane ca profesionist. Doar în două dintre ele n-a reușit să cucerească niciun trofeu: în primul său an la Manchester United și, de asemenea, la întâia strigare la Real Madrid, 2004/2005 și 2009/2010.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:40 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo urcă pe locul 7 în play-out! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”