Închide meniul

Antrenorul celor de la Benfica, scos din minți de Chelsea, care vrea să-l transfere pe Enzo Fernandez: „Îl înnebunesc pe jucător!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 23:00

Antrenorul celor de la Benfica, scos din minți de Chelsea, care vrea să-l transfere pe Enzo Fernandez: „Îl înnebunesc pe jucător!

Antrenorul celor de la Benfica, enervat de încercările lui Chelsea de a-l transfera pe mijlocaşul Enzo Fernandez

Enzo Fernandez, într-un meci pentru Argentina / Profimedia

Antrenorul celor de la Benfica, germanul Roger Schmidt, s-a arătat  foarte enervat de încercările lui Chelsea de a-l transfera pe mijlocaşul Enzo Fernandez, devenit recent campion mondial cu Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Există un club care îl vrea pe jucătorul nostru. Ştie că nu vrem să-l vindem şi că nu poate să-l transfere decât dacă plăteşte clauza. Este deci o situaţie foarte clară”, a declarat tehnicianul în vârstă de 55 de ani, întrebat într-o conferinţă de presă despre presiunile exercitate de Chelsea pentru a-l aduce pe Fernandez.

Antrenorul celor de la Benfica, enervat de încercările lui Chelsea de a-l transfera pe mijlocaşul Enzo Fernandez

Ceea ce face clubul care vrea să-l cumpere pe Enzo este lipsit de respect pentru noi toţi cei de la Benfica şi eu nu pot accepta asta. Să-l înnebunească pe jucător, apoi să pretindă că poate plăti clauza, iar mai târziu să încerce să negocieze. Cred că nu este ceea ce eu înţeleg ca o relaţie bună între cluburi„, a adăugat el.

Transferat în iulie anul trecut de la clubul argentinian River Plate pentru 10 milioane de euro, mijlocașul a semnat până în 2027 cu Benfica. În momentul venirii sale, el a spus că vede noua sa formaţie ca pe „o trambulină către alte echipe mai puternice din Europa”.

Convocat pentru a Cupa Mondială 2022 din Qatar, mijlocaşul de 21 de ani s-a impus treptat ca titular şi a fost ales cel mai bun tânăr jucător al turneului.

Reclamă

După ce echipa „albiceleste” a câştigat Mondialul din Qatar, Enzo Fernandez a lipsit de la mai multe antrenamente pentru a merge în Argentina fără autorizaţie şi riscă să fie sancţionat, a confirmat joi Roger Schmidt.

Scrisoarea emoționantă pe care Enzo Fernandez i-a scris-o lui Lionel Messi

În spațiul public a apărut scrisoarea emoționantă primită de Lionel Messi în 2016 de la Enzo Fernandez, colegul său de la naționala Argentinei, care a avea doar 15 ani când i-a scris starului argentinian.

În 2016, Lionel Messi anunța o decizie șoc pentru lumea fotbalului: retragerea de la echipa națională. Se întâmpla după ce Argentina pierdea a doua finală consecutivă de Copa America, în fața lui Chile, la penalty-uri. Enzo Fernandez avea atunci doar 15 ani și era junior la River Plate.

Reclamă 4 / 0/3

Ca să-și vadă idolul din nou jucând pentru țara sa, Enzo Fernandez a scris atunci o scrisoare emoționantă adresată lui Lionel Messi.

Cum o să te convingem, dacă suntem dezastruoși? Cum o să te convingem? Nu am avut niciodată 1% din presiunea pe care o ai pe umerii tăi. Te trezești dimineața, te uiți în oglindă și știi că peste 40 de milioane de oameni își doresc să fii perfect și este ridicol că s-a ajuns aici.

Cum o să te convingem? Dacă nu reușim să înțelegem că ești o ființă umană, o persoană cu un talent incomparabil, cel mai bun jucător de pe planetă, dar până la urmă o persoană.

Cum o să te convingem? Dacă nu ne oprim o clipă să ne dăm seama că nu ești responsabil pentru furia pe care ne-o provoacă înfrângerile, care de multe ori are mai mult de-a face cu propriile noastre frustrări care se reflectă acolo. Să ne uităm în oglindă și să ne întrebăm dacă cerem de la noi înșine 1% din ceea ce cerem de la acest om pe care nici nu-l cunoaștem.

Fă ce vrei, Lionel, dar te rog gândește-te să rămâi. Rămâi și distrează-te… într-o lume de presiuni ridicole, ei reușesc să scoată din joc cel mai nobil lucru, distracția”, a scris Enzo Fernandez.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și