Închide meniul

Antrenorul de la Galatasaray a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 17:12

Reclamă
Antrenorul de la Galatasaray a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruțan a impresionat la Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în tricoul lui Galatasaray / Profimedia Images

Antrenorul de la Galatasaray a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român poate primi o şansă uriaşă la Galatasaray. Revenit după împrumutul la Pisa, Olimpiu Moruţan a fost lăudat de antrenorul de la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Okan Buruk a spus despre internaţionalul român că este un jucător talentat, dar că aşteaptă să îl vadă la treabă şi în amicale pentru a se decide dacă se va baza pe el în sezonul viitor.

Antrenorul de la Galatasaray a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Pentru a rămâne la Pisa, italienii trebuiau să plătească suma de 5.500.000 de euro. Pisa a ratat promovarea în Serie A, astfel că bugetul clubului a fost reconfigurat. Sezonul viitor din Serie B va fi exclusiv în AntenaPLAY.

„Vrem să-l vedem în amicale. Este un jucător talentat”, a spus Okan Buruk, antrenorul celor de la Galatasaray.

Olimpiu Moruţan a răbufnit după Elveţia – România 2-2: „Sper să aveţi mai multă încredere în mine”

Introdus de Edi Iordănescu în minutul 57, Moruţan a pasat decisiv la ambele goluri marcate de Mihăilă la Lucerna. Jucătorul lui Parma a înscris în minutele 89 şi 90+2 şi a adus un punct nesperat pentru România în meciul cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024.

Reclamă

Elveţia a controlat duelul cu România de la Lucerna, dar a scăpat printre degete cele trei puncte. După ce elveţienii au dominat 85 de minute, cele două schimbări efectuate de Edi Iordănescu în minutul 57 au schimbat soarta jocului.

„Mă bucur că am scos un rezultat bun. Sperăm să o ținem tot așa și să nu pierdem niciun meci până la final. Sincer, când am intrat, îmi doream să facem un rezultat bun, dar nu mă așteptam nici eu. Mă bucur că am contribuit la goluri și am dat două pase de gol. Sper să o țin tot așa. Ce să vă explic la pase? Mă bucur că am reușit să dau două pase de gol. Sper să aveți pe viitor mai multă încredere în mine și să vă bucurați tot timpul când o să joc.

Cu o echipă așa mare precum Elveția, toți știm ce jucători au. Ne bucurăm că am făcut un efort mare și am scos un rezultat bun aici. Sperăm să câștigăm următoarele meciuri cu Israel, cu Kosovo și acasă cu Elveția, de ce nu?

Reclamă 4 / 0/3

A fost mai mult noroc în seara aceasta, dar rezultatul ne ajută. Îți trebuie și noroc, normal. În România sunt tot timpul critici. Am stat un an în Italia și n-am fost criticat niciodată după un meci mai prost. Am avut o evoluție foarte bună în Italia, în Serie B, un campionat foarte dificil, dar lumea nu știe. Am fost criticat o dată, dar cu bun simț. În România ne critică tot timpul lumea, nu știu de ce suntem un popor așa. Au și dreptate, nu pot să zic că nu au, dar să fie mai mult cu noi, să ne ajute ca să ne putem și noi califica la un Campionat European”, a spus Moruțan, la finalul partidei de la Lucerna.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și