Închide meniul

Antrenorul lui New York City a făcut striptease după ce a câștigat Cupa MLS! S-a dezbrăcat pe teren, în fața tuturor. Imagini memorabile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 decembrie 2021, 9:40

Antrenorul lui New York City a făcut striptease după ce a câștigat Cupa MLS! S-a dezbrăcat pe teren, în fața tuturor. Imagini memorabile

Ronny Deila s-a dezbrăcat după ce a câștigat MLS Cupa cu New York City

Captură Twitter MLS

Înaintea sezonului 2020, primul al său la conducerea lui New York City, Ronny Deila a promis că se va dezbrăca până la lenjeria intimă dacă va câștiga vreodată Cupa MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui New York City a făcut striptease pe teren

În acest an, Deila și-a îndeplinit obiectivul. New York City a câștigat finala Cupei MLS într-o manieră dramatică, la penalty-uri, în fața celor de la Portland Timbers. Antrenorul norvegian nu și-a uitat promisiunea și s-a ținut de cuvânt.

Ronny Deila s-a dezbrăcat până la lenjeria intimă, chiar pe teren, văzul jucătorilor săi și al fanilor din tribune. Ca show-ul să fie complet, norvegianul s-a pus să facă și câteva flotări. Lumea de la stadion a aclamat în urale momentul oferit de Ronny Deila.

„Trebuie să sărbătorești victoriile, iar astăzi a fost o victorie mare. Am spus poate prea multe când m-am angajat aici, dar nu regret asta. A fost un moment mare și o voi face din nou dacă continuăm să câștigăm trofee”, a declarat Ronny Deila, după celebrările de la final, citat de mlssocer.com.

Reclamă

Înainte de a se trece la lovituri de departajare, scorul era 101 (goluri Mora ‘90+4 pentru Portland şi Castellanos ’41 pentru New York City). La departajare, pentru NYCFC au marcat Castellanos, Moralez, Talles Magno şi Callens, în timp ce Morales a ratat. Pentru Portland Timbers au marcat Moreno şi Paredes, iar Mora şi Valeri au ratat.

New York City a terminat pe locul patru în conferința de est din MLS. În play-off, fosta echipă a lui Alexandru Mitriță le-a mai învins pe Atlanta United, New England Revolution și Philadelphia Union, înaintea să joace marea finală cu Portland Timbers. New York City a intrat în MLS în anul 2015.

Reclamă 4 / 0/3

Mark Williams, nud la conferința de presă

Momentul oferit de Ronny Deila este similar cu ce a făcut Mark Williams în 2018, după ce a câștigat Campionatul Mondial de Snooker. Atunci, galezul a promis că va veni nud la conferința de presă dacă va câștiga competiția. Și așa a făcut.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și