Închide meniul

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă „blestemul” de pe Toumba: „Asta e motivația noastră!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2024, 22:15

Reclamă
Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă blestemul” de pe Toumba: Asta e motivația noastră!”

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK!

Diego Alonso, antrenorul lui Panathinaikos/ Profimedia

Antrenorul lui Panathinaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK, înaintea derby-ului din Grecia. Diego Alonso a prefațat confruntarea cu echipa lui Răzvan Lucescu și a transmis că echipa sa va da totul pentru a obține victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre PAOK și Panathinaikos va fi duminică, de la ora 20:30, live exclusiv în AntenaPLAY.

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK

Antrenorul lui Panathinaikos vrea să rupă „blestemul” și să obțină victoria pe arena Toumba. Echipa sa nu a reușit să o învingă pe PAOK, în ultimele cinci meciuri de campionat, reușind să obțină doar două puncte.

Este un meci extrem de important. Știm că este un derby cu campioana de anul trecut. În ultimele patru meciuri, am adunat doar un punct. Sper ca lucrurile să se îmbunătățească.

Cea mai mare motivație a noastră este reprezentată de faptul că purtăm tricoul lui Panathinaikos. Vrem mereu să dăm tot ce avem mai bun.

Reclamă
Reclamă

Toate meciurile le privesc ca pe un derby. Pentru mine, toate sunt la fel de importante. Dacă m-aș uita doar la derby-uri, nu mi-aș face treaba bine,. Privesc toți adversarii cu aceeași ochi, îi respect, dar peste toate, vreau să jucăm bine pentru Panathinaikos”, a declarat Diego Alonso, conform sport24.gr.

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani. Este vroba de fundaşul croat Dejan Lovren. Până să debuteze în tricoul campioanei Greciei, PAOK are derby tare cu Panathinaikos, duminică, de la 20:30, live în AntenaPLAY.

Fundaşul croat Dejan Lovren va semna un contract pe doi ani cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, după ce va efectua vizita medicală.

Reclamă

Fundaşul internaţional croat (78 de selecţii) a fost plasat pe lista de transferuri de Olympique Lyon în această vară, dar nu şi-a găsit un club. Piaţa de transferuri din Grecia s-a închis în urmă cu mai mult de 24 de ore, dar PAOK ar trebui să obţină o scutire dovedind că a ajuns la un acord cu OL înainte de închiderea pieţei.PAOK Salonic ocupă locul 2 în campionatul Greciei, după 3 etape, scrie news.ro.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 15 sept.

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat

23:47

Denis Alibec, dezvăluiri despre conflictul cu Grigoryan după Petrolul – Farul 1-1! Ce s-a întâmplat în vestiar

23:34

Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari”

23:11

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (13:45)! Leclerc, în pole position

23:10

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara ACUM, în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb

22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 3 Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti! Ne vedem la FIFA” 4 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine” 5 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și