Închide meniul

Antrenorul lui Rangers, prima reacţie după oferta primită de Ianis Hagi din La Liga: „Vor fi mai multe plecări!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 22:27

Reclamă
Antrenorul lui Rangers, prima reacţie după oferta primită de Ianis Hagi din La Liga: „Vor fi mai multe plecări!

Antrenorul lui Rangers, prima reacţie după oferta primită de Ianis Hagi din La Liga

Michael Beale şi Ianis Hagi, la Rangers / Profimediaimages

Antrenorul lui Rangers, Michael Beale, a avut prima reacţie după oferta primită de Ianis Hagi din La Liga. Mijlocaşul român este pe lista de transferuri a lui Deportivo Alaves, iar mutarea ar putea avea loc zilele viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beale a vorbit despre posibila plecare a lui Ianis la finalul meciului Ross County – Rangers, scor 0-2, din etapa a 3-a. Fiul lui Gică Hagi nici măcar nu a fost inclus în lot.

Antrenorul lui Rangers, prima reacţie după oferta primită de Ianis Hagi din La Liga

Nu este nimic adevărat, nu e vorba despre aşa ceva. Avem un lot numeros aşa că e firesc ca unul sau doi jucători să îşi dorească să plece şi să joace mai mult fotbal. Bineînţeles că s-a zvonit că Glen Kamara ar putea pleca, după ce a jucat mai puţin.

Ianis, despre care tot am vorbit, nu a fost în lot astăzi, alături de Kieran Dowell, cel care a suferit o accidentare uşoară. Pe parcursul săptămânii s-ar putea întâmpla ceva dar, aşa cum stau lucrurile în acest moment, cu siguranţă vor fi mai multe plecări decât veniri!„, a declarat Michael Beale, potrivit footballscotland.co.uk.

Spaniolii de la Relevo au anunţat că transferul lui Ianis Hagi la ocupanta locului 8 din La Liga este pe punctul de a fi finalizat. Deportivo Alaves îşi doreşte să îl împrumute de la Rangers până la finalul sezonului şi să păstreze opţiunea unui transfer definitiv.

Reclamă

Ianis Hagi nu mai este în graţiile lui Beale, care l-a exclus de pe lista UEFA pentru „dubla” cu PSV Eindhoven, din play-off-ul UEFA Champions League. Totul s-a întâmplat după declaraţiile lui Ianis Hagi, care s-a declarat nemulţumit pentru că nu joacă la formația din Scoția.

Ianis Hagi, dorit şi de Maccabi Tel Aviv

Au apărut informaţii că fiul „Regelui” este în negocieri avansate şi cu Maccabi Tel Aviv. Israelienii vor să-l cumpere definitiv pe internaţionalul român, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro.

În această vară, Ianis Hagi a mai fost pe „radarul” unor echipe precum Trabzonspor, Celta Vigo sau Galatasaray. În cele din urmă, internaţionalul român este foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Maccabi Tel Aviv, şi drept urmare, ar putea evolua în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Maccabi Tel Aviv este aproape calificată în grupele celei de-a treia competiţii inter-cluburi din Europa, după ce în manşa tur din play-off a învins-o pe Celije cu scorul de 4-1.

Gică Hagi şi Gică Popescu, reacţii imediate când au fost întrebaţi despre viitorul lui Ianis Hagi

Gică Hagi şi Gică Popescu au avut reacţii imediate când au fost întrebaţi despre viitorul lui Ianis Hagi. Dacă „Regele” a refuzat vehement să vorbească despre viitorul fiului său, Gică Popescu a vorbit pe larg despre Ianis Hagi.

Ar fi senzațional să ne permitem să aducem un jucător de talia lui Ianis, însă din păcate nu. Sunt convins că Ianis va reveni la cel mai înalt nivel, la o echipă foarte, foarte bună. Nivelul lui este unul extraordinar și sunt convins că lucrurile vor intra pe un făgaș normal cât mai repede.

Din câte știu, sunt (n.r. – oferte). Și nu sunt puține. Întotdeauna, când ai de unde alege, este foarte greu. Eu sunt convins că va alege bine și îl vom vedea la forma cea mai bună cât de curând”, a spus Gică Popescu la sport.ro.

În schimb, Hagi a evitat vehement răspunsul când a fost întrebat despre viitorul fiului său. ”Altă întrebare! Altă întrebare”, a spus Hagi pentru sursa mai sus citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și