Închide meniul

Antrenorul lui Șahtior se resemnează după ce a fost învins de Mircea Lucescu: "Cred ca s-a încheiat campionatul!"

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 9:35

Reclamă
Antrenorul lui Șahtior se resemnează după ce a fost învins de Mircea Lucescu: "Cred ca s-a încheiat campionatul!"

profimediaimages

Șahtior - Dinamo Kiev 0-1

După victoria din derby, Dinamo Kiev s-a distanțat la 10 puncte în fruntea clasamentului din Ucraina. Cu patru etape rămase de jucat, echipa lui Mircea Lucescu mai are nevoie de un singur succes pentru a deveni matematic campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Șahtior s-a resemnat după ce a fost învins de Mircea Lucescu

Ca să ia titlul, Șahtior trebuie să câștige toate meciurile care i-au rămas și să spere că Dinamo Kiev va pierde cel puțin trei. Acest scenariu este imposibil de materializat, e de părere antrenorul formației din Donețk, Luis Castro. 

„Nu am reușit să găsim pasa decisivă și să le desfacem apărarea. Și factorul psihologic a intrat în joc. Dinamo avea un avantaj de 7 puncte, în timp ce noi trebuia să reducem diferența.  Practic noi am avut un meci decisiv, în timp ce ei l-au tratat ca pe oricare altă partidă. Cred că s-a încheiat campionatul", a declarat Luis Castro, după Șahtior – Dinamo Kiev 0-1, citat de sport.ua. 

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 34 de către De Pena, din penalty. Șahtior a trimis un singur șut pe spațiul porții lui Dinamo Kiev. 

Luis Castro: "A fost exact așa cum a vrut Dinamo Kiev!"

"Da, Șahtior a pierdut în acest duel. Am înțeles perfect că nu putem să ne aruncam în atac, având în vedere problemele noastre din apărare. Marlos și Solomon trebuiau să se poziționeze între liniile adversarului, dar nu totul a funcționat așa cum ne-am dorit.

Reclamă
Reclamă 4

 Adversarul a avut ocazia să se apere fără să ne deschidă zona. A fost un joc foarte tactic, aproape fără șanse pentru nicio echipă. A fost exact așa cum a vrut Dinamo!", a mai spus Luis Castro. 

Mircea Lucescu are chiar șansa să facă eventul, la primul sezon pe banca lui Dinamo Kiev. Formația lui "Il Luce" joacă miercuri în semifinalele Cupei Ucrainei împotriva celor de la Ahrobiznes Volochysk. Oleksandria și Zorya Luhansk joacă în cealaltă semifinală.

Lucescu e la Dinamo Kiev din iulie 2020. El a stat 12 ani pe banca lui Șahtior, între 2004 și 2016. Dinamo Kiev n-a mai luat titlul de la ultimul sezon al lui Lucescu la Șahtior. 

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:00

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi. Echipele de start

20:55

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu, cu două zile înaintea meciului decisiv cu Slovacia de la EURO: „Îl împart cu voi!”

20:23

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid! Toate detaliile contractului

19:48

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: „Trebuie să consolidăm echipa”. Ce jucători caută giuleştenii

19:38

„Dacă era Coman în teren, câştigam clar” Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu, după schimbarea din meciul cu Belgia

19:26

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează”

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și