Închide meniul

Antrenorul lui Șahtior se resemnează după ce a fost învins de Mircea Lucescu: "Cred ca s-a încheiat campionatul!"

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 9:35

Antrenorul lui Șahtior se resemnează după ce a fost învins de Mircea Lucescu: "Cred ca s-a încheiat campionatul!"

profimediaimages

Șahtior - Dinamo Kiev 0-1

  • Șahtior - Dinamo Kiev 0-1
  • Ce a spus antrenorul lui Șahtior după meci

După victoria din derby, Dinamo Kiev s-a distanțat la 10 puncte în fruntea clasamentului din Ucraina. Cu patru etape rămase de jucat, echipa lui Mircea Lucescu mai are nevoie de un singur succes pentru a deveni matematic campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Șahtior s-a resemnat după ce a fost învins de Mircea Lucescu

Ca să ia titlul, Șahtior trebuie să câștige toate meciurile care i-au rămas și să spere că Dinamo Kiev va pierde cel puțin trei. Acest scenariu este imposibil de materializat, e de părere antrenorul formației din Donețk, Luis Castro. 

„Nu am reușit să găsim pasa decisivă și să le desfacem apărarea. Și factorul psihologic a intrat în joc. Dinamo avea un avantaj de 7 puncte, în timp ce noi trebuia să reducem diferența.  Practic noi am avut un meci decisiv, în timp ce ei l-au tratat ca pe oricare altă partidă. Cred că s-a încheiat campionatul", a declarat Luis Castro, după Șahtior – Dinamo Kiev 0-1, citat de sport.ua. 

Reclamă

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 34 de către De Pena, din penalty. Șahtior a trimis un singur șut pe spațiul porții lui Dinamo Kiev. 

Luis Castro: "A fost exact așa cum a vrut Dinamo Kiev!"

"Da, Șahtior a pierdut în acest duel. Am înțeles perfect că nu putem să ne aruncam în atac, având în vedere problemele noastre din apărare. Marlos și Solomon trebuiau să se poziționeze între liniile adversarului, dar nu totul a funcționat așa cum ne-am dorit.

Reclamă

 Adversarul a avut ocazia să se apere fără să ne deschidă zona. A fost un joc foarte tactic, aproape fără șanse pentru nicio echipă. A fost exact așa cum a vrut Dinamo!", a mai spus Luis Castro. 

Mircea Lucescu are chiar șansa să facă eventul, la primul sezon pe banca lui Dinamo Kiev. Formația lui "Il Luce" joacă miercuri în semifinalele Cupei Ucrainei împotriva celor de la Ahrobiznes Volochysk. Oleksandria și Zorya Luhansk joacă în cealaltă semifinală.

Lucescu e la Dinamo Kiev din iulie 2020. El a stat 12 ani pe banca lui Șahtior, între 2004 și 2016. Dinamo Kiev n-a mai luat titlul de la ultimul sezon al lui Lucescu la Șahtior. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!