Închide meniul

Antrenorul lui Schalke a fost dat afară pentru că nu ”potrivea” jucătorii: ”Habar nu avea cum ne cheamă!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 1 martie 2021, 11:52

Antrenorul lui Schalke a fost dat afară pentru că nu ”potrivea” jucătorii: ”Habar nu avea cum ne cheamă!”

Profimediaimages

Gross a mai pregătit, printre alte echipe, pe Grasshopper, Tottenham, Stuttgart, Basel ori Young Boys

N-ar fi prima oară când jucătorii provoacă demisia unui antrenor. Numai că atunci când Sead Kolasinac, Shkodran Mustafi și Klaas-Jan Huntelaar, liderii vestiarului lui Schalke 04 au intrat în biroul președintelui pentru a cere capul tehnicianului Christian Gross, acesta a crezut că nu aude bine. ”Nu potrivește niciun nume! Can Bozdogan este Kaan Eddogan. Pe Alessandro Schopf îl strigă Massimo Schupp. Asta și la antrenamente, și la conferințele de presă. De asemenea, deși vorbește fluent germană, franceză și engleză, nu nimerește nimic! Nimic! Îi ceartă în engleză pe francofoni, cu englezii dialoghează în franceză, iar în germană cu toți cei care nu stăpânesc această limbă. Nu știm dacă o face intenționat, dar vă rog să luați măsuri!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva zile înainte, presa germană din patria lui Goethe scrisese că la Schalke 04, a treia echipă ca bani din Bundesliga, e un fel de Turn Babel. Imediat, clubul venise cu o dezmințire. Dar, după meciul cu Stuttgart, pierdut cu 5-1, și după ”vizita” jucătorilor, Gross a fost demis. Actualmente, Schalke este cea mai slabă echipă din campionatul german al ultimilor 50 de ani, cu doar nouă puncte adunate în 23 de etape. Conform celor de la ”Deloitte”, clubul este al treilea din Bundelsiga ca potență financiară, și al 15-lea din lume, cu încasări de 324 de milioane de euro în sezonul 2018-2109. 

După demiterea lui Gross, a directorului sportiv, a delegatului echipei și a preparatorului fizic, gruparea a devenit unică în istoria fotbalului german de primă divizie: a ajuns la patru antrenori schimbați înainte de terminarea unui sezon! Gross fusese numit în ultimele zile ale lui decembrie, anul trecut. Confrom specialiștilor, Schalke are o datorie de 200.000.000 de euro. 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și