Închide meniul

Antrenorul Parmei a dat răspunsul fără ezitare la cea mai grea întrebare: "Cine e mai bun, Man sau Mihăilă?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 7:45

Antrenorul Parmei a dat răspunsul fără ezitare la cea mai grea întrebare: "Cine e mai bun, Man sau Mihăilă?"

Profimedia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt colegi la Parma

Roberto D'Aversa a evitat un răspouns direct în momentul în care a fost întrebat care este mai bun dintre cei doi. Tehnicianul s-a limitat la a-i caracteriza pe cei. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au revenit la Parma după acţiunea de la echipa naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Man și Mihăilă sunt jucători diferiți. Man e mai bun din punct de vedere tehnic, iar Mihăilă are calități superioare atunci când sunt spații. (n.r – Mihăilă) Are o viteză excelentă, iar dacă reușește să fie mai cinic în careul advers, atunci va deveni devastator.

Dennis, de partea cealaltă, trebuie să își folosească mai bine calitățile fizice. Și el este puternic, rezistă în dueluri. Mihăilă depune un efort considerabil, dar ulterior are nevoie să se odihnească în timpul meciurilor", a spus D'Aversa, la SportItalia.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, condamnaţi să salveze Parma de la retrogradare

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au o misiune infernală în acest final de sezon. Trebuie să o salveze pe Parma de la retrogradare. Cei doi internaţionali români au aflat calculele salvării chiar de la antrenorul lor. 

"Am ratat deja prea multe șanse, însă mai sunt 30 de puncte puse în joc și nu ne permitem să le risipim. Benevento are un moral foarte bun după victoria cu Juventus, de la Torino. Salvarea așa se obține, prin victorii pe terenuri grele, așa cum va fi sâmbătă.

Reclamă

Pentru a ne salva avem nevoie de mai puțin de 40 de puncte, dar totul depinde de duelurile directe, chiar și ale noastre cu Torino, Cagliari sau Benevento", a mai spus D'Aversa, citat de parmalive.com.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și