Închide meniul

Anunţ de coşmar pentru Ianis Hagi în Spania: „Nu a mulţumit pe nimeni!” Ce se va întâmpla cu internaţionalul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 10:21

Reclamă
Anunţ de coşmar pentru Ianis Hagi în Spania: „Nu a mulţumit pe nimeni! Ce se va întâmpla cu internaţionalul român

Anunţ de coşmar pentru Ianis Hagi în Spania: "Nu a mulţumit pe nimeni!" Ce se va întâmpla cu internaţionalul român

Profimedia

Anunţ de coşmar pentru Ianis Hagi în Spania. Ianis Hagi a fost pentru prima dată titular la Alaves în partida pierdută cu Bilbao, scor 0-2, dar poate pierde rapid acest statut. Presa din Spania susţine că evoluţia lui Ianis Hagi nu a mulţumit şi că acesta va fi rezervă în următoarele partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii spanioli susţin că Jon Guridi îi va lua locul lui Ianis Hagi în prima echipă de la Alaves. Internaţionalul român a venit, în această vară, sub formă de împrumut de la Rangers.

Anunţ de coşmar pentru Ianis Hagi în Spania

Experimentul Ianis Hagi nu a mulțumit pe nimeni și este oarecum normal ca românul să-i cedeze locul altuia. Probabil că Jon Guridi, pe care Ianis l-a înlocuit la întâlnirea cu Rayo, va reveni în formație din primul minut” au scris cei de la AS.

Marius Lăcătuș are încredere în Ianis Hagi, după ce a fost titularizat în Alaves – Athletic Bilbao

Ianis Hagi are parte de susţinere în România, iar Marius Lăcătuş a fost primul om din fotbalul românesc care l-a încurajat.

Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza, l-a titularizat pe Ianis Hagi în meciul cu Athetic Bilbao. Alaves a pierdut această partidă cu scorul de 0-2. Fiul „Regelui” a fost înlocuit în minutul 67 al meciului cu Samu Omorodion. Legenda Stelei, Marius Lăcătuș, a vorbit despre situația lui Ianis Hagi de la Alaves. Acesta este de părere că tânărul mijlocaș are nevoie de timp pentru a se adapta, dar este convins că Alaves va miza constant pe serviciile acestuia și are încredere în fiul lui Gică Hagi.

Reclamă

„Am văzut repriza a doua mai mult. Sigur că Bilbao a fost echipa mai bună, e o echipă mai puternică. Să sperăm că Ianis, acumulând mai multe minute, își va pune amprenta la un moment dat în jocul celor de la Alaves.

Sunt sigur că cei de acolo, din moment ce l-au transferat, își pun baza în el și cred în calitățile lui Ianis. Trebuie să te ajute și echipa un pic, nu poți să faci tu de unul singur tot”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

După înfrângerea din partida cu Bilbao, echipa lui Ianis Hagi a rămas cu doar 2 victorii obținute după primele 6 etape jucate în noul sezon din La Liga. În momentul de față, echipa pregătită de Luis Garcia Plaza este pe poziția a 14-a în clasamentul spaniol.

Reclamă 4 / 0/3

În etapa viitoare Alaves se va deplasa peterenul celor de la Celta Vigo, joi, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și