Închide meniul

Anunț tulburător în Anglia! Un jucător de doar 24 de ani, diagnosticat cu cancer. „A fost ca un șoc pentru mine și familia mea!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 19:32 / Actualizat: 13 octombrie 2021, 21:30

Anunț tulburător în Anglia! Un jucător de doar 24 de ani, diagnosticat cu cancer. „A fost ca un șoc pentru mine și familia mea!

David Brooks, diagnosticat cu cancer

Profimedia

  • Anunț tulburător în Anglia
  • David Brooks, diagnosticat cu cancer

David Brooks a fost diagnosticat cu Hodgkin Lymphoma de gradul 2, o formă de cancer care afectează sistemul imunitar. Jucătorul a oferit și o primă reacție după anunțul medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acesta este un mesaj foarte greu pentru mine de scris. Am fost diagnosticat cu Hodgkin Lymphoma în stadiul II și voi începe un curs de tratament săptămâna viitoare. Deși acest lucru a venit ca un șoc pentru mine și familia mea, prognosticul este unul pozitiv și sunt încrezător că îmi voi reveni complet și mă voi întoarce pe teren cât mai curând posibil.

David Brooks, diagnosticat cu cancer

Aș dori să-mi arăt aprecierea față de medicii, asistenții medicali, consultanții și personalul care m-au tratat cu profesionalism, căldură și înțelegere în această perioadă.Vreau să mulțumesc celor de la Federația Galeză de Fotbal deoarece, fără atenția rapidă a echipei lor medicale, este posibil să nu fi detectat niciodată boala. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc și clubului AFC Bournemouth pentru tot sprijinul și asistența acordată săptămâna trecută.

Reclamă

Deși înțeleg că va exista interes din partea mass-media, aș dori să cer respectarea confidențialității mele în lunile următoare și voi împărtăși actualizări despre progresul meu atunci când voi putea face acest lucru. Între timp, mulțumesc tuturor pentru mesajele de sprijin – înseamnă foarte mult pe mine și va continua să o facă în lunile următoare.Aștept cu nerăbdare să vă revăd pe toți și să joc din nou sportul pe care îl iubesc, cât mai curând”, a scris David Brooks, pe rețelele de socializare.

Reclamă

David Brooks este internațional galez și joacă la Bournemouth din 2018. În acest sezon, el a jucat șapte meciuri în liga a doua din Anglia, reușind să-și treacă în cont un gol.

Brooks a jucat pentru Bournemouth inclusiv în Premier League, în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020. În prezent, el este cotat la 16 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu a avut o apariţie răvăşitoare la plajă
Extra • 6 apr., 13:35
FOTO
„O sirenă!” Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu, apariţie răvăşitoare la plajă. Cât de frumoasă este Francesca Cuccuru
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Răsturnare incredibilă de scor în Bournemouth - Luton, în Premier League
Premier League • 13 mart., 23:38
„Thriller” în Premier League! Răsturnare incredibilă de scor, după ce Luton a condus la pauză cu 3-0
Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită
Fotbal extern • 28 ian., 13:10
Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Oficialii lui Inter s-au înțeles cu șeicii