Închide meniul

Anunțul categoric făcut de Setien despre Lionel Messi după ce argentinienii anunțau transferul starului la Inter

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 aprilie 2020, 6:45

Anunțul categoric făcut de Setien despre Lionel Messi după ce argentinienii anunțau transferul starului la Inter

DPA Images via Hepta

Lionel Messi rămâne la Barcelona

"Crizele? Sunt lucruri normale în fiecare club. Este trist însă dacă ajung în presă. Nu cred că zvonurile vor determina un jucător ca Messi să se întrebe dacă vrea să rămână la club. Sunt sigur că îşi va încheia cariera pe Camp Nou", a declarat Setien.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Argentina a vorbit despre transferul lui Lionel Messi la Inter

Cu șase zile în urmă, și Messi a ținut să dezmintă zvonurile apărute mai ales în presa din Argentina. ”Știre falsă! Atât cea cu Inter, cât și cea cu Newell's. Din fericire, nimeni nu le crede”.

Sud-americanii s-au bazat și pe declarațiile făcute de fostul șef al Interului, Massimo Moratti. Acesta declara că achiziția lui Messi nu este imposibilă pentru că această criză de coronavirus va plafona prețurile din fotbal.

Lionel Messi e cotat de Transfermarkt.de la 112 milioane de euro și atacantul de 32 de ani are contract cu catalanii până în 2021. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și