Închide meniul

Anunţul făcut de Juventus despre Cristiano Ronaldo, într-un moment critic! Ce se întâmplă cu starul portughez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 6:37 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Anunţul făcut de Juventus despre Cristiano Ronaldo, într-un moment critic! Ce se întâmplă cu starul portughez

ProfimediaImages

Cristiano Ronaldo rămâne la Juventus

Totuşi, Pavel Nedved, vicepreşedintele lui Juve, susţine că Ronaldo şi Pirlo vor rămâne alături de club. "Sunt nişte momente extrem de dificile, dar vom lupta până la sfârşit. Pirlo şi Ronaldo vor rămâne la Juventus", a spus Nedved, citat de football-italia.net.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus, în afara locurilor de Champions League

Cu doar trei etape rămase de disputat, Juventus e pe poziţia a cincea, la trei puncte de Atalanta şi Milan şi la o lungime de locul 4, ocupat de Napoli. La prima vedere, doar pe napoletani ar mai avea şanse "Bătrâna Doamnă" să îi depăşească. 

Dar trebuie ţinut cont şi de faptul că, la egalitate de puncte, Juve are golaveraj inferior. La acest capitol, bianconerii stau mai rău şi în cazul în care vor termina cu acelaşi număr de puncte cu Atalanta sau Milan. 

Nu în ultimul rând, în ultimele trei etape, Juve va juca în deplasare cu Sassuolo şi Bologna, dar, cel mai important, la Torino, cu Inter. Chiar dacă sunt deja campioni, rivalii piemontezilor vor da totul pentru a-i încurca pe bianconeri. Cel mai probabil, Conte nu a uitat de scandalul incredibil avut cu Andrea Agnelli, în timpul meciului dintre Juventus şi Inter (0-0), care a dus la calificarea juventinilor în finala Cupei Italiei.

Chiar dacă Nedved a anunţat că Pirlo va rămâne la echipă, acestea par a fi doar nişte vorbe pentru un final liniştit de campanie. Tuttosport susţine că Zinedine Zidane şi Massimiliano Allegri sunt primii pe lista "Bătrânei Doamne".

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și