Închide meniul

Anunţul oficial făcut de Juventus despre Cristiano Ronaldo după sezonul ratat de bianconeri

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 8:31

Anunţul oficial făcut de Juventus despre Cristiano Ronaldo după sezonul ratat de bianconeri

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo are contract cu Juventus până în 2022

  • Cristiano Ronaldo a marcat 30 de goluri în acest sezon
  • Ronaldo e cotat la 50 de milioane de euro

"Are un contract valabil până la 30 iunie 2022 şi va rămâne. Pentru mine, Cristiano este de neatins", a spus fostul Balon de Aur al lui Juventus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zvonurile despre plecarea lui Cristiano se înmulţiseră după eliminarea prematură din Champions League, acolo unde Juventus a fost scoasă de Porto, încă din faza optimilor. Atunci, şi scaunul lui Andrea Pirlo părea că e zdruncinat teribil. 

"Pirlo este şi va fi antrenorul echipei Juventus, este sigur dută la sută. Ne-am angajat la un proiect cu Andrea, ştiind că vor exista dificultăţi. Am vrut să facem mai bine decât a ieşit şi nu am reuşit, dar dificultăţile au fost prevăzute. Suntem foarte calmi. Suntem pe calea pe care ne-am dorit-o, pe care vom rămâne. El are totul pentru a deveni un mare antrenor", a precizat fostul internaţional ceh.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, apărat de Alvaro Morata

Alvaro Morata a sărit în apărarea lui Cristiano Ronaldo. Atacantul a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei, la scurt timp după ce portughezul a fost pus la zid după umilinţele suferite de Juventus.

"Am fost toţi criticaţi, dar niciunul ca Ronaldo. Suntem afectaţi şi cine spune că nu e aşa minte. Ştiu că mă critică lumea şi Cristiano ştie şi el. Oricum, nu trebuie să vă spun cine e el pentru că ştie toată lumea. Vorbim mult despre fotbal. Petrecem mult timp împreună şi discutăm despre diverse subiecte.

Reclamă

Cristiano dă senzaţia că e frustrat pentru că este obişnuit să fie în top. Nu are legătură cu Juventus, se putea întâmpla la orice echipă. E fericit, dar e obişnuit cu victorii şi din acest motiv suferă la fel ca mine", a dezvăluit Morata pentru Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo a marcat 30 de goluri în acest sezon

Peste 100 de milioane de euro i-a plătit Juventus lui Real Madrid în 2018 pentru Cristiano Ronaldo. Ajuns la 36 de ani, el mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.

Eliminată din Champions League, Juventus mai are şanse reale doar la câştigarea Cupei Italiei, unde va întâlni Atalanta în ultimul act. Campionatul pare acontat deja de Inter după cei 9 ani consecutivi în care bianconerii au fost campioni. 

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi aşa, cifrele lui Ronaldo rămân la înălţime. Jucătorul cotat la 50 de milioane de euro a marcat 30 de goluri şi a oferit 4 assist-uri, în cele 34 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez