Închide meniul

Anunţul uriaş făcut de Gică Hagi despre Ianis Hagi. „Regele” a spus tot în presa din Scoţia

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2022, 9:45

Anunţul uriaş făcut de Gică Hagi despre Ianis Hagi. „Regele a spus tot în presa din Scoţia

Ianis Hagi sărbătoreşte un succes al lui Rangers

Ianis Hagi sărbătoreşte un succes al lui Rangers / Profimedia Images

Anunţul uriaş făcut de Gică Hagi despre Ianis Hagi! „Regele” a dat noi detalii despre starea în care se află Ianis, după operaţia de genunchiul drept pe care a suferit-o la începutul anului. Mijlocașul român a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas cu o cicatrice urâtă pe partea laterală a piciorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, Gică Hagi susţine că fiul său este aproape de revenirea pe teren. Culmea e că, în pofida absenţei de durată, Ianis Hagi este dorit de mai multe cluburi, printre care şi Galatasaray.

Anunţul uriaş făcut de Gică Hagi despre Ianis Hagi

„Ianis e foarte bine. Am fost la finala Europa League și l-am văzut. Acum o să-l văd o perioadă mai lungă, pentru că vine în vacanță cu noi. A făcut 50% din recuperare și mai are 50% de făcut. Genunchiul lui este la fel de puternic ca înainte.

Probabil e chiar mai puternic ca înainte de accidentare. Este pe drumul bun, iar recuperarea a mers foarte bine. Ianis va trece peste acest moment dificil din carieră. Dar o să mai dureze 3 sau 4 luni până ca el să revină”, a spus Gică Hagi, citat de The Harold.

Ianis Hagi, dorit de Galatasaray

Chiar dacă s-a accidentat, Ianis Hagi este urmărit de mai multe cluburi, Galatasaray fiind unul dintre ele. Turcii au avut un sezon de coşmar şi au tremurat chiar şi pentru evitarea retrogradării. Gruparea „Cim-Bom” a încheiat sezonul pe locul 13, cu 14 victorii în 38 de meciuri.

Reclamă

Astfel, conducerea Galatei pregăteşte o adevărată „revoluţie” pe piaţa transferurilor. Ianis Hagi, alături de Alexis Sanchez şi Arturo Vidal, se numără printre ţintele turcilor, potrivit aspor.com.tr.

Ianis Hagi trage din greu după accidentarea horror suferită

Ianis Hagi trage din greu ca să revină pe teren, după accidentarea horror suferită la începutul anului. Internaționalul român, de la Rangers, muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

Hagi Jr. a rămas încrezător după operație, iar acum petrece 5-6 ore pe zi în sala de recuperare. În prezent, Ianis se află la Amsterdam, în Olanda, sub atenta observație a preparatorului fizic trimis special de Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a prezentat în mediul online cum arată o zi din viața lui, după accidentarea suferită la genunchi. Alături de fiul “Regelui” se află și mama sa, Marilena, care îl sprijină necondiționat în cele mai grele momente din cariera sa.

”Așadar, începutul unei noi săptămâni, noi obiective, mai multă muncă, așa că înapoi la treabă. Prima zi din săptămână este mereu cea mai plăcută pentru că faci mai multe exerciții, ridici greutăți mai mari și vezi progresul.

Cel mai mult îmi place când lucrez cu Jared, preparatorul fizic. Datorită acelor mișcări cu care trebuie să te obișnuiești din nou, începând cu mers normal și continuând marș sau pași laterali. Pare că e ușor, dar nu e. Evident, pentru cineva cu o astfel de accidentare”, a spus Ianis Hagi, în cadrul mini-documentarului postat pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și