Închide meniul

Anunțul zilei în fotbal! Messi, probabil încă un an la Barcelona. Ce a schimbat situația

Gal Dorin Publicat: 3 septembrie 2020, 7:45

Anunțul zilei în fotbal! Messi, probabil încă un an la Barcelona. Ce a schimbat situația

profimediaimages

Lionel Messi

  • Leo Messi vrea să plece de la Barcelona după sezonul ratat
  • Catalanii nu îi dau drumul decât cu o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro

După ce superstarul argentinian a anunțat că își dorește să plece, iar tatăl său a ajuns ieri în Barcelona pentru a discuta cu președintele Jose Maria Bartomeu, ziua de astăzi aduce noutăți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eșecul negocierilor de ieri, clubul i-ar fi cerut lui Leo Messi să rămână totuși până în iunie 2021 pentru a-și termina contractul, iar argentinianul ar fi spus că se gândește și le va răspunde.

Reclamă

Messi, încă un an pe Camp Nou

Ziaristul Martín Arévalo, același care a anunțat pentru prima dată că Messi vrea să plece, raportează acum că Balonul de Aur se gândește să rămână încă un an pentru a-și duce la capăt contractul.

Reclamă

”Ziua de mâine îl va defini pe Leo Messi. Există un scenariu nou: Sunt șanse concrete ca cel mai bun jucător din lume să continue până în iunie 2021 și să își ducă contractul la bun sfârșit. În acest moment, evaluează ideea. Oficialii l-au rugat să rămână, iar Leo va ajunge la o decizie în scurt timp și le va comunica. Vom vedea cum se termină”, a scris Arévalo pe social media.

Astfel, jurnalistul spaniol a anunțat că ziua de astăzi ar urma să fie una definitorie pentru că Messi le va dă răspunsul său oficialilor grupării blaugrana.

Tatăl lui Messi, întâlnire cu președintele Barcelonei

Jorge Messi s-a întâlnit miercuri cu preşedintele catalanilor, Jose Maria Bartomeu.

Reclamă 4 / 0/3

Discuţiile au durat o oră şi jumătate, deşi tatăl lui Messi a aşteptat peste şase ore. Cele două părţi nu au ajuns la nicio înţelegere, după cum anunţă Marca.

Barcelona nu are de gând să-l lase pe Messi să plece. Bartomeu nu negociază vânzarea celui mai bun jucător din lume şi i-a propus prelungirea contractului. 

Starul argentinian mai are un an de contract cu gruparea din Catalunia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”