Închide meniul

Ar fi bomba anului! Florinel Coman, propus la Bayern Munchen: "Unul dintre cele mai mari talente din ţara sa! Se ştie că îi place să fumeze"

Antena Sport Publicat: 19 septembrie 2020, 14:48

Reclamă
Ar fi bomba anului! Florinel Coman, propus la Bayern Munchen: "Unul dintre cele mai mari talente din ţara sa! Se ştie că îi place să fumeze"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman este una dintre perlele lui Gigi Becali

Jurnaliştii de la Kreisbote susţin că Bayern Munchen este în căutarea unei a patra extreme. În lotul bavarezilor există trei oameni pe acest post: Kinglsey Coman, Serge Gnabry şi Leroy Sane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia bavarezilor de a mai aduce încă o extremă are la bază programul încărcat al echipei. Până la Crăciun, Bayern Munchen va juca două meciuri pe săptămână.

O soluţie exotică pentru poziţia vacantă de ”aripă” ar fi talentatul român Florinel Coman, de la FCSB. Tânărul de 22 de ani este considerat unul dintre cele mai mari talente din ţara sa şi a fost antrenat la şcoala de fotbal a legendei Barcelonei, Gică Hagi”, scriu jurnaliştii.

Florinel Coman, analizat de jurnaliştii germani

Becali cere 15 milioane de euro pe Coman, o sumă accesibilă pentru un gigant cum e Bayern Munchen. Nemţii au aflat însă de marele defect al "perlei" lui Becali.

Se ştie că-i place să fumeze. Nici măcar Hagi nu l-a putut convinge să renunţe la acest viciu”, mai scriu nemţii.

Reclamă

Jurnaliştii germani mai scriu că Florinel Coman, dacă va ajunge la Bayern, îşi va băga minţile în cap. 

"Dar, datorită lui Ribery, Bayern are experienţă cu un copil teribil pe aripă. Şi cine ar putea i-ar putea băga minţile în cap unui tânăr talentat dacă nu Hans Flick, Oliver Kahn şi Uli Hoeness?", e concluzia trasă de nemţi. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și