Închide meniul
VIDEO

Argentina, în formă maximă înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Angel Di Maria a înscris golul momentului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 20:37

Argentina, în formă maximă înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Angel Di Maria a înscris golul momentului

Angel Di Maria, gol senzațional în amicalul Emiratele Arabe Unite - Argentina 0-5

Angel Di Maria, în amicalul Emiratele Arabe Unite - Argentina 0-5 / Profimedia

Angel Di Maria a înscris un gol senzațional în amicalul Emiratele Arabe Unite – Argentina 0-5, disputat miercuri la Abu Dhabi, cu câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Di Maria a reluat din voleu o centrare din partea stângă a lui Acuna. Jucătorul lui Juventus a acoperit mingea perfect. Balonul s-a dus amețitor spre colțul lung și a lovit și bara înainte de a intra în plasă.

Angel Di Maria, gol senzațional în amicalul Emiratele Arabe Unite – Argentina 0-5

VIDEO AICI CU GOLUL LUI ANGEL DI MARIA

Argentina s-a dezlănțuit cu Emiratele Arabe Unite. La pauză conducea deja cu 4-0, după golurile lui Alvarez, Messi și „dubla” lui Di Maria. În repriza secundă a mai înscris și Joaqin Correa.

A fost ultimul test al „pumelor” înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Argentina e printre principalele favorite la câștigarea trofeului.

Argentina face parte din grupa C, alături de Mexic, Arabia Saudită și Polonia. Naționala lui Lionel Messi e una dintre principalele favorite la turneul final.

Reclamă

Lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Argentina a anunțat pe 11 noiembrie lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. A fost convocat și Paulo Dybala, cel care n-a mai jucat de mai bine de o lună, fiind accidentat.

Paulo Dybala s-a „rupt” într-un meci AS Roma – Lecce, pe 9 octombrie. Jose Mourinho chiar anunțase că atacantul de 28 de ani are șanse mici să mai joace până la finalul anului. Totuși, acesta s-a recuperat miraculos, fiind convocat la Mondialul care va debuta într-o săptămână.

Pe lângă vedeta Lionel Messi, Argentina va mai juca în atac cu Lautaro Martinez și Angel Di Maria.

Reclamă 4 / 0/3

Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Geronimo Rulli (Villarreal), Franco Armani (River Plate)

Fundași: Nahuel Molina (Atletico Madrid), Gonzalo Montiel (Sevilla), Cristian Romero (Tottenham), German Pezzella (Betis), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Marcos Acuna (Sevilla), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon), Juan Foyth (Villarreal)

Mijlocași: Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Alexis Mac Allister (Brighton), Guido Rodriguez (Betis), Alejandro Gomez (Sevilla), Enzo Fernandez (Benfica), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen)

Atacanți: Angel Di Maria (Juventus), Lautaro Martinez (Inter), Julian Alvarez (Manchester City), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter), Paulo Dybala (AS Roma), Lionel Messi (PSG)

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi

Angel Di Maria a făcut o plecăciune în faţa lui Lionel Messi, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. „Să stau alături de Leo înseamnă totul”, a spus starul lui Juventus. Sud-americanii sunt printre favoritele la câştigarea trofeului, în Qatar.

„Pentru mine, să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru. Să joc alături de el este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în carieră. A împărţi terenul cu el este un vis devenit realitate.

Nu este uşor să faci parte din naţionala Argentinei atâţia ani, cu cantitatea şi calitatea jucătorilor pe care îi avem. Am primit multe critici, dar am 124 de apariţii în selecţionată, nu cred că este un obiectiv pe care îl atinge toată lumea.

Reclamă

Dacă ne gândim la candidate, primul nume care îmi vine în minte este Franţa, pentru că este campioana en titre şi pentru calitatea jucătorilor pe care îi are… Noi vom juca împotriva oricui, suntem competitivi, traversăm un moment bun, după ce am câştigat Copa America şi am învins Italia”, a spus Di Maria, citat de La Nacion.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și