Închide meniul

Arnold Garita a semnat contractul cu Al-Faisaly! A refuzat-o pe FCSB şi va juca în Arabia Saudită

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 12:58

Reclamă
Arnold Garita a semnat contractul cu Al-Faisaly! A refuzat-o pe FCSB şi va juca în Arabia Saudită

Arnold Garita a semnat contractul cu Al-Faisaly

Arnold Garita, într-unul dintre meciurile de la baraj cu Dinamo / Profimedia Images

Arnold Garita a semnat contractul cu noua sa echipă, Al-Faisaly. Atacantul în vârstă de 28 de ani l-a refuzat pe Gigi Becali şi a ales să joace în liga secundă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după despărţirea de FC Argeş, camerunezul a fost tentat cu o ofertă financiară uriaşă. Va încasa un salariu lunar de 30.000 de euro, mai mult decât ar fi primit la FCSB.

Arnold Garita a semnat contractul cu Al-Faisaly

Oficialii lui Al-Faisaly au transmis, pe reţelele sociale, că au realizat transferul şi că Arnold Garita este noul jucător.

Garita are o cotă de piaţă de 650.000 de euro şi a semnat din postura de jucător liber de contract. 12 goluri în 36 de meciuri a înscris atacantul pentru FC Argeş, în ediţia trecută de campionat.

Reclamă
Reclamă 4

Arnold Garita a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu gruparea din Arabia Saudită. Gigi Becali s-a înfuriat când a aflat ce pretenţii avea atacantul. „Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani”, spunea latifundiarul din Pipera.

Arnold Garita, mesaj clar după ce transferul lui la FCSB a picat

Arnold Garita a transmis un mesaj clar, după ce transferul lui la FCSB a picat. Atacantul a transmis faptul că şi-ar fi dorit să ajungă la o înţelegere cu oficialii roş-albaştrii, însă nu este el cel care negociază, ci agenţii săi.

Garita le-a transmis un mesaj şi suporterilor celor de la FC Argeş, mărturisind că a dat totul pentru ca trupa din Trivale să se salveze de la retrogradare.

Reclamă

Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este o ruşine, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili. M-au plăcut, m-au „adoptat” chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş.

Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine.

Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul.

Aş vrea să le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot, am dat tot ce am avut mai bun pentru a salva clubul, pe care am învăţat să-l iubesc”, a transmis Arnold Garita, luna trecută, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:24

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

12:57

Soţii Ionela şi Marius Cozmiuc, campioni la canotaj, vor purta drapelul României la Jocurile Olimpice 2024

12:56

VIDEOAdina Diaconu – Suthasini Sawettabut 2-3 şi Elizabeta Samara – Andreea Dragoman 3-1 la WTT Star Contender Bangkok 2024!

12:50

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu! Numele spectaculos propus la naţionala României

11:49

Gică Popescu a spus care e principalul câştig al naţionalei după EURO 2024: „Eram unul dintre cei care critica asta”

11:31

Reacţia lui Adrian Mutu atunci când a fost întrebat dacă ar fi putut fi o soluţie Alex Mitriţă cu Olanda!

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și