Închide meniul
VIDEO

Arsenal – Manchester United | Cristiano Ronaldo, pur și simplu URIAȘ! Starul portughez a marcat pe Emirates și a intrat în istorie. Recordul fabulos stabilit, după drama suferită în familie

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 15:30

Arsenal – Manchester United | Cristiano Ronaldo, pur și simplu URIAȘ! Starul portughez a marcat pe Emirates și a intrat în istorie. Recordul fabulos stabilit, după drama suferită în familie

Cristiano Ronaldo a marcat în Arsenal - Manchester United

Profimedia

  • Cristiano Ronaldo a marcat în derby-ul Arsenal – Manchester United
  • Starul portughez a bifat un record fabulos

Cristiano Ronaldo a revenit în lotul lui Manchester United, după drama suferită în familie. Starul portughez a început ca titular derby-ul cu Arsenal, din Premier League, și a reușit să marcheze în minutul 34. Ronaldo a bifat un nou record fabulos, devenind primul jucător care marchează cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a trăit o dramă în familie, după ce fiul său nou-născut a decedat. Lumea fotbalului a fost alături de atacantul portughez și familia lui, iar astăzi CR7 a revenit pe teren, în meciul dintre Arsenal și Manchester United.

Arsenal – Manchester United | Cristiano Ronaldo, revenire de senzație după drama suferită în familie! Portughezul a marcat pe Emirates

Cristiano a ieșit la rampă în minutul 34 și a reușit să înscrie, după o centrare expediată de Matic. A fost cel de-al 16-lea gol marcat de atacantul lusitan în actualul sezon din Premier League.

Reclamă

Grație golului de astăzi, Cristiano a bifat un record extraordinar. Starul lusitan a devenit primul jucător care reușește să marcheze cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

Reclamă

În minutul 7 al meciului de pe Emirates, întregul stadion a pornit o rundă furtunoasă de aplauze, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo și familia sa. Același gest superb a avut loc și pe Anfield, la meciul cu Liverpool.

„Un gest de mare clasă din partea fanilor lui Arsenal, care au aplaudat pentru Cristiano Ronaldo în minutul 7”, a scris Manchester United, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo și-a „încălcat” promisiunea făcută înaintea meciului: „Mi-a spus că nu va marca”

Înaintea derby-ului de pe Emirates, Piers Morgan a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo. Celebrul prezentator britanic, mare fan al lui Arsenal, este prieten cu atacantul lui United, iar înaintea meciului l-a rugat să nu marcheze împotriva echipei sale.

Răspunsul lui Cristiano n-a întârziat să apară:

„I-am scris lui Ronaldo și l-am implorat să nu înscrie împotriva noastră. A spus că nu o va face. Ultima dată, când am jucat în decembrie, a făcut aceeași promisiune, apoi a marcat o dublă și ne-au bătut cu 3-2. Mă aștept la ce e mai rău.”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Încă o dată, Cristiano Ronaldo nu s-a ținut de cuvânt și l-a „trădat” pe bunul său prieten. Starul lui United a înscris la scorul de 2-0 pentru Arsenal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor
Liga Campionilor • 13 mart., 9:56
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor: „E prima oară pentru mine”
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal - FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)
Liga Portugal • 13 mart., 9:26
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): „Mi-a insultat familia!”